boränta 2010 prognos – var det sant

Vi är alla medvetna om det faktum att få ett hypotekslån är en svår uppgift för oss alla. Du måste verkligen planera väl innan du ansöker om ett lån. En av de viktigaste sakerna att komma ihåg i denna process är räntan. Det är viktigt att notera att hela fastighetsmarknaden beror mycket på ränteläget. Även några av de vanliga svängningarna i räntan kan förändra hela fastighetsmarknaden. Under perioden före recessionen låneräntan var runt 5 till 6%. Längre fram i denna artikel kommer vi att tala särskilt om räntan under år 2010.

Så, om du letar efter en del viktig information om detta ämne måste du läsa den här artikeln noga. Under år 2009 var det som förutspådde att bolåneräntan definitivt kommer att öka en hel del under 2010. Men detta var en allmän tro. De inteckning proffs insåg att massor av joblessness blanketter undertecknas och folket var inte spenderar sina pengar på grund av den låga budgeten.

Det är därför de prognostiserade att hemmet bolåneräntan inte kommer att stiga med mycket under 2010. Nu var allt upp till förvaltningen. Historien var på väg att ske. Faktum var att för första gången i historien folket inte skulle påverkas av inflationen. Och detta hände verkligen. Inflationstakten befanns vara bara 0,19%. Detta ledde till en verklig boom inom fastighetsbranschen. Folket har återigen börjat köpa fastigheterna som klassar av intresserar inte har påverkats.

Du kommer fortfarande att få 30 år fast ARM i den takt som är så låg som 4,25%. På den tiden, som du måste betala cirka 4,25% ränta. Men bli inte förvirrad av räntevillkor och bolåneräntan. Båda är lika och i de flesta fall kan du växla mellan dem. Men du bör komma ihåg att bolåneräntan är räntan vid fastigheter enbart.

Således förutsägelse av de experter som de låneräntor kommer att förbli densamma befanns vara sant. Det var definitivt inte mycket skillnad mellan dem i år 2010 och 2008. Därför fastighetsmarknaden återigen bevittnar en blomstrande period och folket är återigen glad. Ha kul!