bör du refinansiera hem bolåneräntorna

Varför refinansiera? Det finns ett antal skäl människor refinansiera lånet på sina hem. För vissa är det ett sätt att dra nytta av lägre räntor. För andra är det ett sätt att bygga upp eget kapital på sina hem snabbare. För några är det ett sätt att utnyttja de aktier som de har samlat i sina hem.

Om du funderar på att refinansiera din inteckning, först överväga om refinansiering är väl värt den tid och pengar som du skulle behöva investera i processen.

Följande är några av anledningarna till husägare väljer att refinansiera hem bolåneräntorna.

Ett. Refinansieras hem inteckning räntorna är normalt lägre.
Villaägare väljer att refinansiera sina hem när räntorna dopp. Till exempel, om det enligt din nuvarande inteckning sikt, måste du betala 8 procent, sedan en refinansiera hem inteckning ränta på 5 procent skulle säkert vara att föredra. Notera dock inte komma att refinansieringen inte gratis. Noggrant förhandla dina refinansiering termer som avslutningsavgifter kan hamna kostar dig mer.

2. Refinansiering Home Mortgage räntorna resultera i lägre månatliga betalningar.
Långivare som utfärdar justerbar ränta inteckningar eller armar, ge ut låga initiala priser för att locka låntagare. Men dessa priser öka dramatiskt efter en period på ett till fem år. De flesta husägare som befinner sig i denna situation väljer att refinansiera hem bolåneräntorna att sänka sina månatliga betalningar.

Tre. Refinansiering Home Mortgage räntorna ger dig en ny återbetalningstid.
När du refinansiera, är din inteckning klockan lindas om. Väg dina alternativ noga, dock. Medan refinansieras hem inteckning räntorna kommer att minska din månatliga betalningar, kommer det att öka den ränta som du kommer att betala över lånets löptid.

4. Refinansiering hem bolåneräntorna minskar skulden.
Du kan få en utbetalning i refinansiera enligt kapitalandelsmetoden du har samlat. Vad detta betyder är att om du har en hög ränta skuld, kan du spara tusentals dollar på grund av återbetalningen. Problemet med detta är dock att du helt enkelt ersätta en form av skulden för en annan. I slutändan, du är skyldig fortfarande någon något.

Fem. Refinansiering Home Mortgage räntorna ger större avkastning på investeringen.
Refinansiering ditt hem bolåneräntorna kan tillåta dig att göra andra investeringar. Hur? Tänk på det här sättet. Alla dina pengar går till hus betalning. Därför har du inte pengar att sätta in i ett förstklassigt investering marknad. Om du refinansiera hem bolåneräntorna, kan du använda de extra medel för att inrätta en investeringsportfölj. Därefter skulle du inte bara kunna hålla ditt hus, skulle du ha en långsiktig inkomstkälla också.

Otvivelaktigt finns förtjänster till refinansieras räntor hem bolåneräntor. Refinansiering kan vara ganska kostsamt, dock så bör du överväga alla alternativ och väga för-och nackdelar noga innan du bestämmer dig för att gå den vägen.

I slutändan är frågan om att refinansiera eller inte en endast du kan svara.