bör du få en inteckning refinansiera lån för att betala dina skulder

Inte alla skulder är skapade lika, och inte heller är låntagare. Vissa kan göra det medan andra misslyckas med att betala upp. Vad kan vara fel?

Vem ska få inteckning refinansiera lån?

Det bör finnas vissa reservationer om att få en inteckning refinansiera lån. Enligt Newsweek International (3 september 2007), kan fler och fler amerikaner inte betala sina bolån, och det beräknas att år 2007 kommer cirka 2 miljoner familjer förlorar sina hem. Inteckning refinansiera företag är smärtsamt medvetna om detta och är noga screening ansökningar om inteckning refinansiera lån.

Om du funderar på att få en inteckning refinansiera lån, inte förvänta lånet företag för att godkänna din ansökan på plats. De kommer att granska och kontrollera din kredit värderingar och kolla kapital du lägger upp. De kommer att gå igenom din anställning filer för att ta reda på om du är en bra eller dålig kreditrisk. Sannerligen, det är hårda tider och ingen tar några chanser.

Innan du får en ansökningsblankett, bedöma situationen objektivt. Får du den bästa affären? Kommer det nya lånet verkligen få dig ur den finansiella röran du är i? Är du villig att lägga upp ditt hus för eget kapital? Förstår ni alla pengar prat och kanslisvenska? Är din familj redo för en nedskalad livsstil? Är ditt jobb stabilt? Frågorna kunde gå på och. Om du svarat ja på alla dessa frågor, sedan få en inteckning refinansiera lån.

Ännu bättre, anlita en inteckning rådgivare för att jämna ut ojämnheter för dig. Den inteckning rådgivare kommer att bedöma din situation och hjälpa dig med din bokföring innan du vidtar åtgärder.

Vad betyder det för dig om du får inteckning refinansiera lån?

När du tar ut en inteckning refinansiera lån, du tar ett längre lån sikt eftersom den har lägre räntor. Ett genomsnitt på 15 år är den vanliga lånetiden. Ta dig tid att hitta och få det bästa erbjudandet. Kolla in olika lån företag och jämföra deras pågående skattesatser.

En annan faktor man bör studera är den månatliga faktura måste du betala för de kommande 15 åren. Är du redo för det? Är du bekväm med det belopp du måste punga ut varje månad? Du måste kunna få ett lån med en ränta lägre än 2 procent. Alla dina ansträngningar att få en inteckning refinansiera lån kommer att gå till spillo och du kan hamna förlora ditt hem.

Folk får fel uppfattning att lägre räntor är det bästa bara för att ta reda på efter att transaktionen har fastställts att de betalar mer än de har råd med. De tror att om de byter sin nuvarande inteckning till en ny, kommer de att lägga mer pengar i sina plånböcker. De får ett nytt lån för att spara pengar – ett stort misstag.

Detta är vanligtvis vad som händer. När de har bara en ca 10 år att betala av sina befintliga lån, förlänga de bara det antal år för att betala av lånet. Istället för att se slutet av lånet på 15 år, får de en ny 30-årig fast ränta kontrakt. Detta förlänger våndan av att betala av skulderna.

Leta efter den fördelen

En inteckning refinansiera lån ger dig bekvämligheten av sänkta månatliga räkningar, och även betala av utestående skuld kreditkort, vilket, som vi alla vet, samlar skyhöga räntor. Genom att betala av skulden kreditkort, kommer du att ha extra pengar för att betala andra månatliga räkningar.

Oavsett ditt beslut kan vara, tänka på framtiden. Om du får inteckning refinansiera bara för att förlora ditt hem, då du inte har tagit nytta. Istället var du utnyttjat. Så titta innan du språng och du kommer inte att falla i sprickorna.