bolåneräntor

En av de vanligaste sakerna som låntagare frågar långivare är vad deras priser kommer att vara. Skattesatserna en långivare har är mycket volatil, är det inte alltid samma. Så långivaren kommer alltid att vänta via fax, e-post eller en säker webbplats för värdekalkyl som kommer från deras företag. Eftersom det är flyktigt skattesatserna kan även ändra 5 gånger på en dag. Som låntagare har du ingen rätt att se värdekalkyl, detta är i grunden fördel eller ett sätt för långivarna att göra affärer. Hastigheten arket kommer alltid att visa de räntor och kostnader uttryckt i poäng. En poäng motsvarar en procent av lånet.

Kostnaden för den kurs brukar variera beroende på ränteläget, högre är billigare jämfört med lägre priser. Detta görs eftersom det hjälper långivaren att tjäna mer än intresset för låneperioden, så långivare ut mindre kostnad. När kunderna vill ha en lägre ränta, är de laddade med högre kostnad eftersom långivarna kommer att tjäna mindre på längre låneperioden.

Poängen system skulle vanligtvis arbetar på detta sätt: Noll poäng innebär nominellt värde eller prissättning. Siffrorna inom parentes betyder “premium” eller “rabatt”. Premium eller rabatten innebär att pengarna betalas tillbaka till lån officer eller där lånet sitt ursprung i en takt i stället för en kostnad.

De lån officerare betalas av kommissionen. Resultatet av lån officer och grenen delas mellan dem. De avgifter som inte omfattas av punkterna inte delas upp och istället gå direkt till filialen.

Innan jag ger er hans citat priset, kommer långivaren lägger på resultat han och hans gren skulle vilja göra. Oroa dig inte men eftersom det gränser sätts av bolaget som hur hög eller mycket han eller hon kan lägga till sin kostnad. För långivaren, bör han eller hon inte oroa de begränsningar på grund mellan minimum och maximum finns en stor flexibilitet.

Ett exempel på denna situation är när lånet officer vill tjäna 1 poäng. När han ger dig offert, kommer den att innehålla redan en punkt till kostnaden för lånet. Så om långivaren har 7.125% av räntan, kommer långivaren tjänar 1 poäng och ha lite vänster över pengar. Vänster över pengar används sedan för att betala administrativa avgifter och de handlingar.

Mer information finns på Debt-credit-00.info/mortgage-refinance