bolåneräntor i Kanada

Kanadensiska provinsen kontrollerar inteckning och dess priser i Kanada. Kanadensiska banker spelar en viktig roll i inteckning industrin. En studie som gjordes 2004 visade att dessa banker täcker cirka 63% av hela inteckning industrin i Kanada. Dessa årliga undersökningar hjälpa människor att förstå om bolåneräntor i Kanada.

Den Kanada Mortgage och Housing Corporation eller CMHC genomför årliga undersökningar att revidera bilden av bolånemarknaden. Den CMHC är en erkänd byrå av kanadensiska regeringen, som garantier för de bästa och de lägsta bolåneräntor erbjuds kanadensare. Olika typer av inteckning program med distinkta funktioner och tekniker finns tillgängliga i Kanada inteckning industrin. Kanadensare kan gå för någon typ av inteckning som matchar deras intressen.

Mortgage arbetssökande kan använda Internet för att göra en grundlig undersökning på bolåneräntor i Kanada. Många inteckning webbplatser erbjuder miniräknare bolåneräntan för att beräkna och jämföra olika priser. Denna jämförelse förfarande hjälper till att välja den lägsta bolåneräntan.

olika typer av bolåneräntor i Kanada:

Nedan nämns är de tre huvudsakliga typer av bolåneräntor tillgängliga i Kanada:

1.Variable boränta: Den primära Kostnaden för den rörliga bolåneräntan är mindre än 0,25%. Det är mycket möjligt att modifiera de rörliga boräntorna varje månad. Individer kan kapitalisera lägsta möjliga bolåneräntan i Kanada med rörliga bolåneräntan.

Rörlig boränta ger två distinkta former av betalning. Det första är fast läge och den andra är den variabla läget. Fast olika betalningssätt inte fluktuerar inte i fem år. Å andra sidan, varierar den rörliga läget för betalning varje månad med hänsyn till räntor och kapitalbelopp.

2.Fixed boränta: Detta är en traditionell typ av inteckning, vilket ger 75% ränta av inteckning nytta. Det handlar om olika termer och alternativ period för att ge större flexibilitet.

3.Den Capped boränta: Capped bolåneräntan erbjuder långsiktiga säkerhetsfunktioner med flexibla räntorna. Det erbjuder också rörlig och relevant ränta per månad i bekymmer med det nominella beloppet. Den 5-årsperiod i denna bolåneräntan beslutar utjämnade eller högsta bolåneräntan. Det garanterar den bästa ränta till inteckning köpare. Slutligen ger det extra betalning läge som sådana rörliga och fasta ersättningar.

kort sammanfattning:

Bortsett från alla dessa olika typer av inteckningar och deras priser, är ytterligare en typ av inteckning finns i Kanada är det sparar pengar inteckning, som också erbjuder lägsta bolåneräntor. Money Saver inteckning är en 5-årsplan med rörliga räntesatser baserat på kapitalbeloppet.

Här är det möjligt att reglera bolåneräntor och betalningar i varje tre månader, baserat på variationer av kapitalbeloppet. Därför kan individer spara pengar och välja den lägsta hastigheten med hjälp av pengar sparare inteckning.

Slutligen, kan människor få tillgång till de bästa bolåneräntor i Kanada med hjälp av Internet. Mortgage köpare kan bläddra igenom flera sidor inteckning webben, som erbjuder fullständig information om de bästa och prisvärda bolåneräntor i Kanada.