bolåneräntor i Atlanta – vad du inte vet

Precis som med alla i USA är det viktigt att veta priser bostadslån och för bra skäl också. Den primära sak du behöver veta om bolåneräntor är de flesta av staten är inte på en fast ränta och problemet med detta är det faktum att massor av människor kommer att försöka att refinansiera sina lån på ett par år bara för att dämpa sin bolåneränta från skyhöga. Om du är en av de många husägare i Atlanta som har intresse endast inteckningar och justerbar inteckningar ränta måste du läsa detta eftersom sanningen är att du kommer att ha en svår tid i ett par år om du inte är närvarande.

Den primära sak du måste veta om inteckningar i Atlanta är det faktum att du inte är försäkrade genom förordningar eller något och att regeringen kan inte hjälpa dig bara för att du bor i staden. Många tror att bara för att du bor i en storstad att regeringen kommer att hjälpa dig om du behöver det, men ärligt regeringen är den som kräver hjälp just nu med alla sina utgifter, inte bara dig. Det är väldigt viktigt att veta detta eftersom om du inte gör något för att hantera dina utgifter och gör dig redo för nästa ekonomiska härdsmälta då du kommer att ha en hård tid.

Vad du måste veta om bolåneräntor är att ett lån till fast ränta är den bästa typ av lån för att få oavsett hur situationen är och anledningen är att du alltid vet vad du ska betala varje månad oavsett vad. Det sak om fast ränta inteckningar är att du måste ha råd dem eller kan det vara smartare att hyra eftersom justerbar ränta inteckningar är helt enkelt alltför flyktiga för att äga dessa dagar. Vill inte ens tänka på att få ett intresse bara inteckning heller, jag vet att de är billigare i början men sedan när du refinansiera (och du kommer att behöva refinansiera) kostnaden blir mer än om du bott bara med en fast ränta inteckning.

Tips för att få en trevligare boränta

Bättre kredit – Den första och viktigaste du kan göra för att få en lägre boränta är att höja din kredit värdering. Anledningen till detta är viktigt är att alla långivare kommer att köra din kredit rapport och se vad som finns där och hur sannolikt det är att de får sina pengar tillbaka.

Förhandla med långivaren – Ett bra sätt att få en lägre boränta är att förhandla med den finansiella institutionen. En stor del av tiden bankerna kommer att ge dig en lägre boränta om de känner att du är värd det och det är därför du behöver den bästa kredit möjligt. Kom bara ihåg när det gäller din Georgia inteckning några besparingar är fortfarande ett sparande.

Handpenning – Det här är nästan en no brainer men det som får massor av individer är långivaren inte kräver en handpenning varje gång. Även om din bank inte kräver att du betalar en handpenning du måste fortfarande och beloppet bör vara minst 15% -25%.