bolånekrisen i oss ser proffs förlorar sina hem och leva i bilar

Med den mängd av inteckning utmätningar fortsätter att stiga i USA, chockerande siffror visar att mer och mer medelklass professionella amerikaner tvingas sälja sina hem och leva i sina bilar eller husbilar.

Eftersom antalet “hemlösa” människor ökar, en välgörenhet byrå i Kalifornien, har lanserat en säker parkeringsplats system. New Beginnings Syftet är att ge en fristad för dem som har tvingats leva grov eller har ingen annanstans att gå än sitt fordon.

Samordnare Shaw Tolley sa, “Vad vi försöker göra är att vi drar rötägg ut, och vi sätter goda äpplen i parkeringsplatser och verkligen hjälpa människor ut. Det gör mig ledsen när de lever i sina fordon. Det är inte den mest idealiska situationen för pensionärer och familjer, men det är verkligheten. ”

Ett offer för dilemma, en inredningsarkitekt som förlorat sitt jobb tack vare den begränsade fastighetsmarknaden och avskärmning krisen, tillbringar nu kvällarna bor i sin bil i gated parkeringen i Kalifornien. Med hans möbler säljs och tillhörigheter i lagring, sade han, “Jag ser mig själv som ett offer för en perfekt storm. De personer som sover på parkeringen är precis som mig. De kommer från vardagliga hem. Jag tror att många människor i det här landet inte inser att de också är ett par lön kontroller borta från misär. ”

Auktioner hålls på veckobasis tvärs över Amerika för avskärmad egenskaper.

New Beginnings taleskvinna Nancy Kapp sa, “Du ser dig omkring idag, och det finns så många. Jag ser kvinnor som sover på bänkar. Det är hjärtskärande. Hur ekonomin är på väg, det är fantastiskt att människor som blir hemlösa. Det har drabbat medelklassen. ”

En annan person som fångas upp i den finansiella krisen förlorat sitt jobb, som återigen var ansluten med bostadsmarknaden nedgången, som lån processor. Hon förlorade senare sin hem också och nu bor i hennes bil med tre hundar och parker på natten i en kvinnor endast parkeringen drivs av New Beginnings. Hon sa, “Jag trodde inte att det skulle hända mig. Det är bara något som jag inte tror att folk tror kommer att hända med dem. ”

Ökningen av antalet personer som är hemlösa och sover i sina bilar har lett till hårdare tag i många amerikanska städer. Det är nu olagligt att leva i fordon på allmän väg. I Los Angeles där räkningen har nyligen införts, förbjöd staden nästan all parkering över natten på bostadsgator, med ett första brott mot de regler som resulterar i en $ 50 böter, med senare överträdelser kostar gärningsmannen upp till $ 100.

En juridikprofessor med University of California i Los Angeles och hemlöshet aktivist, sade Gary Blasi, “För mer arbetarklass och lägre mellersta människor klass, är bilen det första stoppet av att vara hemlös, och ibland visar sig vara en lång stopp . ”

Los Angeles har det högsta antalet uteliggare i USA, med en uppskattad 73.000 hemlösa. En undersökning som genomfördes bland 3.000 personer som bor på gatan visade att 250 av dem sov i sina bilar.