bolåneinstitutet Kalifornien

När du söker ett lån för att köpa ett nytt eller befintligt hus, akta bolåneinstitut i Kalifornien insisterar du har råd med mycket mer hus än du faktiskt kan. Även om det är sant att du ska köpa tillräckligt med hus som du inte kommer att behöva lägga på eller flytta igen snabbare än väntat, inte ta på sig mer betalning än du har råd. Långivare älskar att göra detta, så du bör vara försiktig. Det låter underbart i teorin och på papper, men när utbetalningarna börjar? De kommer inte sluta förrän du har återbetalat lånet och som kan förvandlas till en riktig mardröm år på vägen.

Shop mäklare, långivare inteckning i Kalifornien, och online långivare för jämförelser innan du bestämmer vem du vill söka ett lån från. Om det alls är möjligt, jämföra alla de stora kostnader, priser, poäng, avgifter och andra kostnader så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Du måste vara beredd när det är dags att slutföra en inteckning långivare i Kaliforniens programpaket. Ha alla nödvändiga dokument redo: uppgifter om anställning, inkomster, tillgångar och dina skulder. Du bör vara beredd att presentera lön stuns, skattedeklarationer, hyresavtal, papper skilsmässa, försäkringsbevis, och alla andra dokument eller dokument du känner kan vara viktigt och har betydelse för den bolåneinstitutet i Kaliforniens beslut. De kommer att vilja se dessa handlingar för att kontrollera att du talar sanning, och ju förr de får dem, desto snabbare din ansökan process kommer att fortsätta.

En mycket viktig regel att komma ihåg är att söka hjälp. Tja, en mäklare, ett lån officer, en inteckning rådgivare, bostadsförmedling, finansiell agent, någon som är kunnig i hypotekslån i Kalifornien. Det är ett faktum att ett stort antal husköpare, särskilt nybörjare, inte förstå inteckning applikationer. Om du har hjälp från en av de ovan nämnda, sannolikheten för att kunna slutföra ditt bolån i Kalifornien korrekt-the-tiden först förbättrats avsevärt.

Det skulle alltid vara klokt att hålla sig med en långivare. Om du försöker att fylla ut och följa upp på mer än en ansökan, som är väldigt lätt att göra, kan du avsluta med flera kreditkontroller på din kredit rapport som du varken behöver eller vill ha. Långivare brukar försummar alltför många kreditkontroller på en kreditupplysning, speciellt när de tydligt kan se att de har gjort den senaste tiden och med andra bolåneinstitut i Kalifornien.

copyright (c) 2006 darren Dunner