bolån (del 2)

Bostadsköpare är ibland ställs inför särskilda behov när de köper eller refinansiering deras hem. Ett topplån kan ibland hjälpa i dessa fall. Ett topplån är ett registrerat kvarstad på din fastighet. Denna panträtt på andra plats, bakom den första inteckning. Eftersom topplån är mer riskfyllda, räntorna är oftast minst 10-12%. En ny topplån kan användas för att köpa ett hem eller att refinansiera ett befintligt hem. Om refinansiering, kan den nya topplån användas för en mängd olika saker:

§ Hem renoveringar § barns utbildning § betala av befintliga skulder § akuta utgifter § Business kostnader i utmanande tider § Investeringar Hem kapital är skillnaden mellan det beräknade aktuella värdet av ditt hem och det belopp som du har betalat den första inteckning. Till exempel, om du har betalat $ 85.000 på ett bostadslån på $ 300.000, kan du låna mot $ 85.000 som redan betalats. Hem kapital lån är antingen topplån eller refinansieras bottenlån med att ta ut pengar. Igen, kan detta uttag användas för en rad olika skäl, från konsolidera utestående skuld till renovera ditt hem för att betala för dina barns utbildning. Beroende på din ekonomiska situation, kanske du kan sänka månatliga betalningar på dina utestående skulder. Istället för att betala höga räntor på ett personligt lån eller kreditkort, kan du få ett hem kapital lån till låga bolåneräntor och betala av dessa skulder för mindre. Beroende på din unika lån scenario kan vi kunna erbjuda följande termer för ditt topplån: § Försäkrade topplån upp till 95% § Hög-ratio första bolån upp till 100% § Aktierelaterade första och andra bolån upp till 100% Genom vårt omfattande nätverk av långivare, kan vi öka sannolikheten för godkännande av ditt hem kapital lån / topplån. Ring oss idag för att se hur vi kan ge en lösning på din unika bostäder bolån scenario. Nu, med tanke på det nuvarande tillståndet av kapitalmarknaderna dess viktigare än någonsin att arbeta med proffs. Lender riktlinjer och parametrar emissionsgarantier förändras snabbt när bankerna försöker skydda sig. Alternativ för dåliga krediter bostadslån refinansierar, men fortfarande breda, blir svårare att avgöra och stänga. Lika viktigt är det nyckeln till att inte bara veta vilka långivare som erbjuder de lägsta och avgifter men som fortfarande är aktivt finansierar dåliga krediter hypotekslån. Vi vet vem dessa långivare är. Bra erfaren inteckning mäklare har en meritlista för att hjälpa våra kunder att hantera sina ekonomiska angelägenheter på ett ansvarsfullt, och hjälpa dem att återupprätta sin kredit och stabilitet.

Även om många kunder är kapabla och villiga att ta på sig ansvaret för ett nytt bostadslån, de kriterier som används av de flesta, om inte alla, traditionella finansiella låneinstitut hindra dem från att få sin låneansökan på grund av tidigare dåliga krediter. Under de senaste åren har det blivit allt lättare att få lån till kunder med dålig eller mindre än perfekt kredit, via beprövade och pålitliga privata utlåning företag. Dessa är också kallas subprime-bolån och lån. Dessa företag kan ofta finansiera sub-prime eller dålig kredit inteckningar som konventionella institutioner kan inte. Även utlåning kriterier har skärpts på grund av sub prime inteckning smälta ner i USA, den viktigaste sak i dessa privata utlåning företag vill se, bevisligen, är en tydlig metod för återbetalning, och eget kapital i fastigheten, i en säljbar plats.

Vad är egentligen viktigt är att, oavsett dina tidigare kredit historia, är en bra erfaren inteckning mäklare kan, i de allra flesta fall, att placera finansiering för dålig, eller mindre än perfekt kredit inteckningar. De har också möjlighet att hjälpa konsumenterna med god kredit att få de mest konkurrenskraftiga bolåneräntor och villkor, och erbjuder ett brett utbud av bostäder inteckning produkter för att möta olika behov.

Oavsett om du har en historia av dåliga eller mindre än perfekt kredit, har du ansökt om konkurs, konsument förslag, kredit rådgivning, är du egenföretagare eller utan kontrollerbara inkomster, eller du har samlat en ohanterlig mängd av skuld, en bra erfaren inteckning mäklare kan nästan alltid placera ditt lån ansökan om finansiering.

Eftersom sub-prime eller dåliga krediter hypotekslån kan ofta vara en komplicerad process, är det viktigt att du talar med rätt personer. Tanken är att förbättra din kredit värdering och få dig tillbaka på rätt spår med hanterbar skuld och betalningsplaner. Även om ditt första mål är att konsolidera skulder, göra hem renoveringar, ta en välbehövlig semester, eller något annat, kan en sub-prime dåliga krediter hypotekslån hjälper faktiskt förbättra din kredit värdering. Kombinerat med utbetalningar i tid, kan en högriskbolån sätta dig i rätt riktning mot ekonomisk frihet.