bolån 3 tips för att få de lägsta priserna

När man ser att köpa ett hem, vill du göra allt du kan för att få de lägsta billån låneräntor möjligt. Att ha en hög kredit värdering kommer att öppna upp flera olika alternativ för dig. Även om detta ger dig möjlighet att vara mer selektiv när du väljer ditt hem hypotekslån, det bör det inte vara ett hinder i ditt sökande efter den lägsta.

Viktigt: I vissa länder finns det bara etablerade bara två typer av kredit värdering: vitlistade eller svartlistade. I huvudsak innebär det att oavsett till räntan, med en bra poäng, kan man ansöka om någon form av lån, med ett lågt betyg, inte kan ha en. I fråga om att din ekonomi, ibland även med en bra poäng långivaren kommer att be om mer garantier som en högsta handpenning eller ens ägs av en tredje part som garanti.

Nedan finns tips som hjälper dig att hitta de lägsta hem hypotekslån priserna.

Ett. finansieringskostnader

När det kommer till hem hypotekslån ränta, är det första du behöver göra att studera dina finansieringskostnader. De mest konkurrenskraftiga hem hypotekslån priser är de av de konventionella lån eftersom de erbjuda de lägsta priserna. Fast ränta (FRM) och justerbara bolån ränta (ARM) är de två typer av konventionella lån.

Eftersom det är fast och inte conditionned av ett index, ger FRM alternativet du med en stor trygghet för längden på ditt lån. Det ger dig möjlighet att betala samma ränta till ditt hem hypotekslån är helt betald. Om du planerar att köpa ett hem i år, kommer du att ha möjlighet att dra nytta av dagens låga priser. Beträffande ARM, ger detta dig med lägre priser, men det finns risker de tar upp under de närmaste åren.

2. förhållanden

Titta på de erbjudna villkoren är nästa tips att få den perfekta hem hypotekslån. Det finns en viktig sak som du bör veta om det: ju kortare ditt hem hypotekslån är, desto mindre kommer du att få betala i finansieringskostnader. Du kan dock räkna med att betala en högre månatlig betalning om ditt hem hypotekslån är kort. Du kommer att välja villkoren för ditt lån baserat på din budget och den summa pengar du har råd att spendera varje månad. Du kan välja att betala ditt lån hem inteckning av i 10, 20 eller ens 30 år.

Tre. långivare

Den sista tips för att hitta det lägsta hem paketet hypotekslån för dig är att hitta en säker och pålitlig långivare. Om du är i kategorin låg risk människor, kommer konventionella långivare som erbjuder dig de lägsta finansieringskostnaderna, även för en okonventionell lån. Naturligtvis finns det ingen anledning för dig att hoppa på det första erbjudandet kommer du att få och det är nödvändigt att du tar dig tid att göra ytterligare forskning och vidta alla de alternativ som finns på marknaden i beaktande. Du vill samla prisofferter och avgifter som hjälper dig att se till att räntor besparingar inte uppvägs av höga avslutande kostnader.

När du har gjort ditt val, kommer långivaren ser på din kredit värdering och ge dig en uppskattning för finansieringskostnader och vilka villkor som väntar. Om den medföljande villkoren inte uppfyller dina behov, tveka inte att leta efter ett bättre erbjudande. Återigen, hitta den bästa affären tar tid och forskning. Det är det enda sättet att få den lägsta hem hypotekslån för att köpa ditt drömhus.