blivit en första-gången husägare ens med dåliga krediter

Att bli ett första-gången husägare är en möjlighet även om du har dålig kredit. Din åtagande kommer inte att bli lätt i en redan svår process, men du kan göra ett antal saker för att få dig in i ett hem. Var medveten om att ditt ekonomiska liv kommer att vara under scrutiny mer allvarlig än god-kreditlöften husägare. Dina räntorna kommer att vara högre, kommer avgifterna att vara högre, och du kommer att ha längre perioder väntar på godkännanden. Här är råd att få dig rullning.

få din kredit värderingar

Uppenbarligen, finns det ingen magisk hemlighet för att förbättra kredit poäng över en natt, men du kan göra ett par av flyttningar för att rensa den upp. Först, gå online och få din kredit värderingar från de tre byråerna kreditinstitut rapporterande: Equifax, Experian, och TransUnion. Lagar existerar att tillåta dig en fri rapport från varje gång ett år. (Var försiktig med var du ansöker, vissa webbplatser automatiskt enroll dig i en identitet stöld-program.) Att ha din kredit värderingar i handen kommer att låta din know var du står innan du ens närmar dig långivare.

pumpa upp din kredit historia

När du har dina kreditupplysningar rapporter, granska dem. Om – där ofta finns – några misstag, skriva en registrerad brev till den rapportering byrå träffande dem i excruciating detalj om den dåliga objektet och varför det inte ska vara på din betänkande. Dessa felen kan raderas i ett par veckor. Också, se till att samtliga utestående skulder är ström, även om du är i midsten av ett tvist med någon av de borgenärerna. Som låter presumtiva långivare vet att du är villig att spela efter reglerna.

höga förhoppningar

Som ett första-gången husägare, bli inte ute efter din dröm hem. Fåtal nya ägarna do. Med dålig kredit, bör du ser för att sänka dina siktet a little ändå. Ett första hem är att få dig från att kasta away pengar på hyra och att börja bygga eget kapital. Spara din dröm hem för senare i livet när din karriär är äntligen börjar att betala off och efter att du har metodiskt ombyggda dina kredit-poäng.

flexibel säljare

Också, kanske du vill betala särskild uppmärksamhet åt hus med ägare som är villiga att underteckna över egendomen och tillåter dig att göra de betalningar direkt till dem. Du kan därmed undvika en hel av avgifter och besynnerliga räntor. Dessa kallas ägare transporteras inteckningar eller kontrakt till salu. Bara vara mycket försiktiga och vet villkoren inne och ut innan du plop ner några pengar. I Trots av fördelarna, behöver ha dessa sorterar av lån som inte de vanliga skydden i plats för standard-lån.

flexibel köpare

Liknar den homeowner affären nämnts ovan, existerar ett annat flexibelt sätt. Många säljare i ett stram ställe är ivriga att lasta av ett fastighet de inte längre vill eller kan inte längre har råd. De ofta kommer att erbjuda hyresavtalet till ägande eller hyra ut till egna erbjudanden. De kommer att ta din hyran för att möta sin inteckning, men oftast kommer att förhandla med dig att tillämpa en viss mängd av att månatliga hyran betalning i riktning mot en handpenning eller en nedskärning i kostnad av fastigheten. Återigen, bara vara försiktig och vet vad du registrerar. Du kanske att kunna närma ägare som bara har ett för hyra skylt sitter på deras egendom och hitta dem villiga att träda in i en sådan en deal.

Dålig kredit utesluter inte ut bostadsägande. Städa upp din kredit agerar så mycket du kan. Vara beredda att vara flexibel. Var försiktig. Nobody har rätt att fuska dig bara för att du har dålig kredit.