blir inteckning gratis ett realistiskt mål

Vet du känslan, spänningen av att flytta in i ditt nya hem? Om du äger ett hus du vet vad jag menar.

Vi har uppgraderat vårt hem ett par gånger. För mig finns det en verklig euforisk känsla första dagen vi flyttar in i vårt nya hus. Ord som glad, upprymd, upphetsad, upprymd, även extatisk kommer att tänka på. Är ni med mig om detta?

Jag kan garantera att om den första dagen inteckning är inte någonstans nära framsidan av ditt sinne. Och jag antar att det inte borde vara. När allt är detta en spännande dag som inte behöver bli bortskämd av verkligheten i din ekonomiska framtid.

Men hur länge ska det fortsätta så?

Om du fortsätter att ignorera verkligheten i din inteckning så är det troligt att din inteckning kommer att bli en permanent medlem av ditt hushåll. (Permanent, vilket liknar ett barn som aldrig lämnar hemmet, men är fortfarande en tonåring hemma forever!)

Vad är svaret att vara inteckning gratis?

Det första svaret är att göra en seriös satsning på att hitta det bästa sättet för dig att betala ditt hem inteckning av så fort du kan. Du kan vara inteckning gratis om du ställer dig till det.

För vår familj har en inteckning för evigt var inte ett alternativ, trots allt, var är det för mening med att betala alla våra hårt intjänade pengar till banken varje månad för de kommande 40 plus år? Vi var visst fanns det uppnåeliga sätt för oss att vara inteckning gratis mycket snabbare.

Och vet ni vad? Vi hittade svaren.

Vi har arbetat hårt under en period av sex år och upptäckte fem strategier som fungerade. Vi tillämpade flitigt dessa till våra omständigheter och kunde bli inteckning fri i under 6 år.

Innan du avfärda detta som inte är ett alternativ för dig, och sätta upp dina omständigheter som ett försvar (eller ursäkt), låt mig säga något. På den tiden vi jobbade hårt på att vara inteckning fri vi var ett ungt gift par med två förskollärare barn, och jag tjänade en genomsnittlig lön. Kathy, min fru, fungerade inte som hon ville stanna hemma med barnen. Så du kan inte säga att vi rullade in den.

Om vi ??gjorde det, kan du också.

Men vad var antalet en fråga som vi haft att göra med?

Antalet ett hinder som vi var tvungna att övervinna var själva. Som finansiell coach har jag spenderat tusentals timmar att hjälpa familjer att få kontroll över sin ekonomi och lära dem hur man krossa sina skulder. Och i varenda situation jag kan lova dig det allra första hindret vi måste övervinna är deras head-space.

Jag önskar att jag hade mer tid att berätta om detta. Jag önskar att jag hade mer utrymme att förklara hur man ställer om att göra detta åt dig. Men utrymmet är kort och tiden är dyrbar. Men jag vill fortfarande att hjälpa på något sätt.

Du kan få tag på en gratis DVD där jag avslöjar de viktigaste skälen till varför familjer sluta med en 50 år inteckning. Se till att det är inte du.

Hämta DVD. Titta på det och lära. Arbeta på ditt huvud-space. Få huvudet runt det faktum att du kan vara inteckning gratis, så länge du jobbar hårt på det.