bli skuldfri snabbare med varannan vecka refinansiera program

Du kanske undrar hur man kan bli av med dessa avbetalning och slutligen äger din bostad helt utan grund någonting till alla långivare med ditt hem garanterar att lånet. En bra lösning på denna situation är att få ett varannan vecka refinansiera program som kan påskynda återbetalningen av ditt bostadslån betydligt och hjälpa dig att bli skuldfri förr.

Varannan vecka återbetalning program består av betalningar varannan vecka vilket innebär 26 utbetalningar varje år i stället för 12. Naturligtvis har alla dessa betalningar ett lägre belopp än de månatliga betalningar, men även om det är halva mängden, du fortfarande skulle ha en extra månad för återbetalning därmed påskynda din återbetalning en månad varje år.

varannan vecka återbetalning program

Dessa återbetalning program fungerar sömlöst för dem som vill betala tillbaka sina lån förr. Varje år för återbetalning av lån är uppdelat i 26 varannan vecka betalningar i stället för 12 månadsbetalningar. Ett år har 52 veckor och betalningar sker varannan vecka, vilket resulterar i 26 betalningar per år.

Mängden av de månatliga betalningarna definieras enligt din budget och behov. Vissa väljer att Destine högre belopp än motsvarande en halv månatlig betalning på ett traditionellt återbetalning program. Men även om du bara lämna dem på halva mängden månatliga betalningar, 26 biweekly betalningar motsvarar 13 månadsbetalningar. Således, varje år du kommer att betala tillbaka ytterligare en månad. Detta innebär att efter 12 år av återbetalningen kommer du att ha fått ytterligare ett år.

spara pengar under tiden

En annan fördel med denna typ av återbetalning program är att genom att välja ett varannan vecka återbetalning program du ständigt minska kapitalet på en högre takt än med månatliga betalningar. Den andra utbetalningen varje månad kommer att beräknas med en lägre huvudman och eftersom intressen beräknas över huvudmannen du kommer att spara pengar.

Det låter kanske inte signifikant på månadsbasis men över hela lånets löptid, representerar det besparingar på tusentals dollar bara genom att sprida återbetalningen av lånet på 26 varannan vecka betalningar i stället för 12 månadsbetalningar. Som ni kan se, även om det kan verka mer komplicerat, är det väl värt besväret.

räntan computing frågan

Det finns dock ett problem som kan uppstå när ränteberäkning görs. Du måste se till att intressena beräknas också på ett varannan vecka basis eftersom vissa långivare though erbjuder varannan vecka betalningar, fortfarande beräkna intressen på månadsbasis som ogiltigförklarar de fördelar du kan få från en sänkning av den ränta återbetalas genom tidigare huvudsakliga avbokningar.

Således, vid val av lånet och långivaren, måste du vara mycket försiktig och läsa avtalet noga. Se till att långivaren säger att intressen är beräknade varannan vecka också och helst bör du kräva ett skriftligt uttalande. När du begär lån citat från olika långivare, glöm inte att begära information om de olika återbetalning program och beräkningen av intresse för var och en av dem så att du kan vara säker på att du inte kommer att avslutas på en affär som inte är till din fördel .