bli husägare med en dålig kredit bostadslån

Du kanske tror att ha dåliga krediter kommer att hindra dig från att äga ett hem, men din kredit situation inte nödvändigtvis att släck din dröm om en egen bostad. Tänk på det. I den ekonomiska verkligheten i dag, har många människor ifrågasatts med några dåliga träffar på deras kreditvärdighet. Och alla dessa människor har fortfarande önskningar och begär precis som de som har på något sätt lyckats hålla sina goda kredit ställningar. Erkänner denna outnyttjade marknaden, har långivare steg fram och konstruerad dåliga lån kredit hem.

engineered lån

Dessa dåliga krediter bostadslån inte lägga så stor lager i din kredit ställningar som vanliga bolån. De kommer att vara mer intresserade av din skuld till tal. De kommer att vilja veta exakt hur mycket du har kvar varje månad efter att du uppfyller alla dina nödvändiga skyldigheter som energi, liv och medicinska försäkringar, tillsammans med andra nödvändigheter, och de kommer att titta för att se om du har varit ansvarig tillräckligt att ha ett sparkonto samt en katastroffond. Många långivare kommer också att vilja ha en handpenning. Detta skulle kräva en summa av 10-20% av kostnaden för lånet. Du kan hitta dåliga lån kredit hem som inte kräver avbetalningar, men din räntorna kommer att vara betydligt högre.

förhandsgodkännande testet

Om du verkligen är osäker på dina kvalifikationer, skulle det anstå dig att få pre-kvalificerad för ett bostadslån. Detta kräver inte ett åtagande till den specifika långivaren från vem du få lånelöfte. Men det kommer att identifiera eventuella kredit problem, det kommer att avslöja hur mycket pengar du kan verkligen råd att spendera på ett hus, och det kommer att visa sig alla långivare som du har ett seriöst intresse av att bli husägare. Detta är en bra kompetens testet även för köpare med utmärkt kredit. När en fastighetsmäklare eller ett hem ägare frågar om din finansiering, ger det en hel del att din affär att göra konversationen när du kan säga att du är lånelöfte för en inteckning. Att ha en köpare med praktiskt kontanter verkligen får grytan kokande.

hitta en dålig kredit långivare bostadslån

Om du har en långvarig relation med en bank eller kredit unionen, om du har haft konton med dem under en avsevärd tid, och särskilt om du har pension eller konton investeringar med dem, gäller det först, kommer dina räntorna lägre, om du kan kvalificera sig. Om så inte är fallet, skulle din bästa insats att leta efter lämpliga långivare på internet. Stansa enkelt nyckelfras i din webbläsare: Bad Credit Home Loan. Du kommer att introduceras till ett antal långivare är villiga att erbjuda dig en chans till en dålig kredit bostadslån. Du kommer även hitta mäklare som kommer att ta din preliminära personlig och finansiell information och innefatta en lista över långivare som skulle vara mest benägna att godkänna en dålig kredit hem baserat på den information du har angett.

andra dåliga krediter bostadslån överväganden

När du har minskat fältet till fyra eller fem långivare som verkar som om de skulle arbeta med dig, kolla deras referenser. Ett bra ställe att börja skulle checkar online listor av Better Business Bureau. Där hittar du de rankade företagen och feedback från tidigare kunder. Du kan också kolla privatekonomi forum för att se om du kan få mer mager på långivaren från gamla kunder. Vid denna punkt, om möjligt med tanke på din kredit värderingar och din lön, kanske du vill be om lite mer än kostnaden för lånet för att köpa en ny bil eller omedelbart börja några hem renoveringar. Med marknaden breddas för människor med dålig kredit, kan du bli förvånad över några av de erbjudanden du kanske kan räkna ut.