blankning det bättre köp fo dig

Letar du efter en hel del på ett hus eller bostadsrätt? Då ska du prova att köpa ett hus som är i avskärmning eller kort försäljning. Detta gör att du kan köpa ett underbart hem för hälften av den faktiska kostnaden.
Utmätningar hända när husägare ligger så långt efter med sin avbetalning att de måste återvända tillbaka till den bank som har inteckning i hemmet. Dessa bostäder bedöms sedan banken ägs. Vid denna punkt, vill banken för att hitta en köpare till hemmet för att fortsätta betalningarna. För att hitta en köpare, de är benägna att sälja hemmet till ett överkomligt pris.
Hus säljs som utmätningar tar ofta längre tid att lösa. Bankerna försöker undvika enorma förluster på avskärmad egenskaper, så istället för en snabb försäljning, de håller ut – söker högre budgivare som kommer att lägga bud på erbjudande pris.
När låntagaren inte har pengar att ge tillbaka sitt lån, och hans hus är belånat med banken då han kan planera att sälja huset för att betala sina lån. Detta kallas som blankning. I det här fallet att säljaren måste sälja sitt hus på en jämförelsevis billigare pris, eftersom han inte har mycket tid. På detta sätt kan han rädda sitt hus från att gripas av banken.
Vissa människor kan prova ett lån modifiering innan den faller i behov av att sälja sitt hus. Ett lån modifiering är ett avtal att åter ändra kraven på befintliga lån från banken. Om detta fungerar då ägaren av huset kan vara okej. Blankning är resultatet av en misslyckad modifiering av ett lån från banken.
Köpare och säljare både nytta blankning. För köparen detta är bra eftersom de tjänar mer för sina pengar. En stor investering är det hus där huset kommer att vara värt mycket mer än vad köparen spenderas på det. För säljaren är också bra att de behöver för att snabbt sälja den innan banken tar alla deras tillgångar.
Nästa gång du bestämmer dig för att leta efter en ny plats att leva, se till att uppmärksamma speciella fynd. Om du är orolig för att en affär är för bra för att vara sant, göra några noggranna utredningsarbete, i syfte att avgöra om det är berättigat eller inte. Om du tar dig tid och söka efter fynd, kommer du att kunna hitta en mycket bättre affär på din framtida hem.