billig inteckning skyddskåpa kan hittas

Mortgage skyddskåpa – eller inteckning betalning skydd försäkring (MPPI) eftersom det kan kallas – tas ut för att se till att om du ska komma ut av arbetet genom olycka, sjukdom eller arbetslöshet så har du en fördefinierad månadsinkomst som kommer att pågå omkring 12 månader.

Mortgage skyddskåpa kan bli dyrt beroende på var du köper den från och all politik är inte av samma kvalitet. Därför, innan du skriver på den streckade linjen, måste du göra din hemläxa först och shoppa runt. Bara genom att se vad som erbjuds på marknaden kan du vara säker på att få den billigaste inteckning skydd täcker tillsammans med en kvalitetsprodukt.

Med sin senaste dålig publicitet, är tron ??på försäkringsavtal växtskyddsmedel på en all-time low. Betalningen skydd försäkringssektorn har nyligen tagit stryk. Men vad konsumenten måste förstå är att det inte är särskilt själva produkterna som är fel, men de som säljer politik.

De många problem som har dykt upp från de senaste undersökningarna av Financial Services Authority och Office of Fair Trading i sektorn har visat att det är de fattiga försäljningsmetoder som härrör från okunnighet om den produkt som har orsakat omfattande vilseledande försäljningsmetoder av politiken .

När du vill ha en specialist produkt då du normalt skulle handla på rätt butik. Till exempel, skulle du köpa en TV från en elektrisk butik, helt enkelt eftersom de vet om den produkt de säljer. Detsamma gäller för inteckning täcker. The High Street långivare är utbildade för att sälja lån men väldigt få tränas ordentligt i försäljningen av inteckning skyddskåpa.

Det är där majoriteten av problemet ligger, tillsammans med den höga gatan långivaren vara girig och vilja att göra stora vinster från inteckning skydd.

I själva verket är det accepterat att omkring 6 £ miljarder per år görs på vinster från försäljning av dessa vinster genom skrupelfria leverantörer. Men detta behöver inte vara fallet, det finns leverantörer som säljer låg kostnad, kvalitet täcka.

Det enda sättet att vara säker på att få en kvalitetspolicy för en rättvis premie är att åka runt och gå självständigt för omslaget. Detta innebär att du kommer att få den billigaste premien för din offert och politik stöds av expertkunskap i skydd politik. Även om det har varit dålig publicitet kring produkten, skall du inte tar alla leverantörer med samma pensel och inteckning skydd täcker kan vara ett skyddsnät som faller bör det oväntade hända.