billig inteckning leder lika dåliga leder

`Du får vad du betalar för` ordspråket säger, och det är det verkliga problemet i inteckning industrin. Många företag inteckning leda säljer leads till andra företag inteckning bly vilket resulterar i återvinning leder inom inteckning leda branschen innan det ens blir den genomsnittliga hypotekslån officer eller mäklare. Efterdyningarna är inte söt, 20-40 samtal om dagen för den blivande låntagaren bara inom de första 4 dagarna om ledningen som genereras.

Självklart skapar detta en huvudvärk för de potentiella låntagare som håller på att bombarderas med ändlösa telefonsamtal, och onödig konkurrens för redan frustrerade lån officerare.

lösningen:
en. realtid leder
b.. exklusiva leder
c.. tidsstämplade leads
d.. ursprung-stämplade leads

A. realtid inteckning leder mottas inom sekunder låntagaren fylla i ett kort formulär online. Dessa är perfekta leads eftersom utsikten är brukar kunna kontaktas inom 2 minuter av dem fylla i formuläret. Utsikterna tar sig tid att fylla i ett formulär så är inte kallt samtal eller återvunnet. Bara frisk leder. Också utsikterna älskar det faktum att ett lån officer kom tillbaka till dem så snabbt.

B. exklusiva leder är leder som inte bara är destinated för dig men kan inte säljas vidare som en semi-exklusiv eller icke-exklusiv bly. Se till att leda företaget du arbetar med är ett välkänt företag har tidsstämplade och ursprung-stämplat ledningen.

C. tidsstämplad leder är de enda kablar som ska köpas. Om en elektrod inte tidsstämplas så finns det inga bevis för när ledningen faktiskt lämnades. Detta är det problem som gör krokiga leda företag att sälja dig återvunnet leads och avfall dina surt förvärvade pengar.

D. Origin-stämplade leder är leder som är stämplade med den webbplats som påbörjade den aktuella ledningen. Du bör leta efter bly företag som får sina leder genom webbplatser de äger och driver själva. Om de inte kommer att berätta deras hemsida eller inte har dem skrivit då är det dags att se annat där. Annars de få dem från utomstående företag och återvinna dem.

Kom ihåg att du arbetar hårt för dina pengar så se till att när du investerar med en inteckning leda företaget som du kommer att få dina pengar är värt.