billån och vår ålder

Hem inteckning avser tecken dokumentet låntagaren som ger långivaren rätt att ta besittning av fastigheten om låntagaren underlåter att betala av lånet.

Vi, folket, och de, människorna också, älskar att äga saker. Några viktiga, en del triviala. Från små saker med stora sentimentala värden till stora saker som hela världen avundas oss. Att äga ett hem för de flesta är en dröm som går igenom och om igen för de flesta att äga ett hem är en dröm de flesta kommer aldrig riktigt förstå.

Ja, de flesta bor i ett hem, men så länge du gör betalning på billån, enligt min åsikt du inte äger den. Den inskränker inte nöjet du eller jag kör från att leva i ett hem som inte är en hyra heller vi tar mindre stolthet i det faktum att vi faktiskt bor i en fastighet som de flesta människor kan kalla det vår.

Efter allt, betalar vi fastighetsskatt, försäkring och husägare avgifter. Vi klipper gräset även när vi hellre titta på fotboll och reparera taket när det behövs, även om vi måste låna lite mer pengar för att betala för det. Vi lämna hemmet, köpa krukväxter. Vi landskapet gården och vi slänger man på bakgården och spela taggen med vår rottweiler.

För alla praktiska ändamål utom en, äger vi hem. Så varför ska jag göra en stor sak av det här kallas hem inteckning. Kan jag inte borde sedan under de senaste tjugo några år av en egen bostad, billån, hem kapital kredit och topplån har hjälpt mig ur så många ekonomiska problem som jag knappt kan räkna.

När min fru och jag blir äldre inser vi också att varje gång vi handlade vårt hem upp vi flyttade till en större och mer vackra hem som också innebar ett större hem inteckning. Vi inser att vi värnar frihet mer och mer och billån skyldighet är något som vi älskar att ha betalat sig. Vi vill verkligen äger hemmet.

När man tittar på olika långivare letar efter ett nytt bostadslån eller refinansiera ditt befintliga hem, kan du också överväga att ni, någon gång, kanske vill äga ditt hem. Kanske är den lägsta räntan billån inte det bästa sättet att gå, men en som med lite svårigheter hjälper du äger ditt hem lite tidigare.

Jag tror att en av de största finansiella värdepapper i livet inte är att äga ett hem men med hem inteckning lönat sig. Vad tycker du?