billån guide för aktuell tid

Under de senaste tider, var husägare inte kunna få de bästa lån för sina hem på grund av dominansen av banker och enorma långivare men nu, med den andra stora depressionen som hamrar på sina huvuden, husägare är nu i en bättre position , även de som funderar på att skaffa bolån är i en bättre position än tidigare.

Tidpunkten
I det förflutna kredit situationen var mycket bra för bankerna och de ställa höga krav för att få ett lån och du som låntagare, var tvungen att bevisa med alla medel som du har möjlighet att betala för lånet. Nu är bankerna som står mot repen. De kan inte sluta låna ut pengar, men också att de kan inte hålla låna ut pengar till alla. De används för att göra detta mot höga priser, men nu är deras enda lösning är att låna trustable människor bra summor pengar med lägre priser.

Detta är den gyllene tillfälle för dem som funderar på ett nytt hem inteckning för att få en fast ränta lån med låg ränta. Även de som redan har en inteckning kan prata med sina banker om den dåliga situation de står inför och sedan gå hem inteckning justering, när du gör detta nu i dagsläget hittar du att din bank är mer förhandlingsbart än tidigare eftersom de är intresserade av att hålla dina lån betalningar och att de inte vill att du ska darra, med andra ord, om de går för en avskärmning då de kommer att förlora mer än du kommer.

Din kreditgräns
Justera din kredit betalning och depts är ett mycket viktigt steg innan du ansöker om ett nytt hem inteckning eftersom detta kommer att avgöra ditt lån godkännande och belopp. Håll dina månatliga betalningar är mindre än den tredjedel av din inkomst och du är godkänd. Bankerna är inte beredda nu att ge dem som betalar mer än detta belopp ett nytt lån. Om du betalar mer än den tredjedel av din inkomst i månadsbetalningar kanske du vill betala en del av dessa avgifter till fullo innan du går för ett billån.

Handpenning på ditt hem
Även om du kan hitta en no-handpenning lån, kanske du vill vara beredda att betala 20% av värdet på ditt nya hem i kontanter eftersom detta kommer att ställa din kurs till ett minimum. Om du kan betala mer än detta då du har möjlighet att sänka räntan. Ett värdefullt tips för dig: spara 2 till 4 månader av din inteckning månatliga betalningar bara för att vara beredd på det osynliga avgifter som du får betala i den första perioden efter att flytta till din nya fastighet, kan du behöva utföra viss renovering eller inredning och du vill inte att detta ska påverka dina första utbetalningarna.

Betala i tid
Oavsett du åtagandena är, måste du betala de månatliga utbetalningarna av dina bolån i tid som de avgifter och påföljder är skyhöga i dessa dagar.