betydelsen av att hålla upp med vattnet inteckningar på ekonomin

Moraliska frågor och vara en god låntagare åt sidan hur håller betala undervattens bolån hjälpa någon? Amerikaner som håller betalar undervattens bolån är som landet önskar för utgifterna. De har goda inkomster för att hålla upp med vattnet inteckning på en betydligt högre ränta. Men de kommer inte att ha några mer pengar att använda för sig själva eller sina hem i denna takt. De kommer inte att vara i ett gynnsamt benägenhet att konsumera heller.

De kommer inte säkert att titta på dyra semestrar, måltider eller sprees utgifter när de är skyldiga dubbelt större än vad som är deras egendom värd. Så småningom skulle de vara väl ut än de är nu? Möjligen nästan alla dessa människor väntade för en snabb comeback för ett tag nu. Trots att ekonomin är uppenbarligen i livsuppehållande och nödvändiggjorde andra kvantitativa lättnader. Tveksamt det kan rädda någon från sina bekymmer för en tid.

Enligt rapporter villaägare i strategisk standard uppvisar servitut och kommer komma ut och roa sig i köpcentra och restauranger medan de som håller betala inteckning kampen för att göra ändarna möts varje månad. Hur långt kanske det sista tills dessa husägare inser att deras insatser för att vara goda låntagare inte kommer att belöna i många år till framtiden och deras nuvarande bostadslån operatör kommer inte värderar det på något sätt eller form?

Om det handlar om att vara en ansvarsfull medborgare, hur dränering resurser på fruktansvärt undervattens hem stöd någon? Kanske tar sina förluster tidigt kommer att hjälpa alla, inklusive konsumtionen. Det kan vara gynnsamt att ha en frisk början. Det verkar som hyrorna har gått ner anmärkningsvärt också. De skulle vara mycket väl av varje månad om de skulle sluta betala sina bostadslån. Det skulle vara en verklig förlust för inteckning industrin, men med en fråga som de håller för närvarande inte många människor kan förlora sömn över dem.