betala av dina lån på mindre än ett år från billiga bulgariska egendom

Har du någonsin drömt om att kunna betala av dina lån tidigt, även under ett år? Om så är fallet, sedan läsa den här artikeln kan bara förvandla dina drömmar till verklighet.

För £ 6000 du fortfarande kunna köpa en bra storlek hus med mark bifogas i Bulgarien som kan renoveras utnyttja otroligt billigt bulgariska arbetskraft för en liten summa pengar och sålde på den öppna fastighetsmarknaden för upp till £ 50.000 i bara kort tid. Om du skulle köpa två liknande egenskaper och renovera dem, kan du titta på nästan £ 100.000 vinst på mindre än ett år.

Denna spännande lönsamt företag har nyligen sändes på en populär tv-program som heter köpa fastighet utomlands som följt en brittisk investerare som köpte tre fastigheter, renoverat dem och gjorde en häpnadsväckande £ 130.000 vinst på mindre än ett år.

söka billiga bulgariska egendom

Den bulgariska fastighetsmarknaden är nu nås genom att använda många av de ansedda online bulgariska egendom webbplatser att söka egendom fynd. Bulgariska egendom kan köpas för så lite som £ 6000 i dagsläget, men med alla fastighetsmarknader, tenderar en plötsliga intresse för utländska investeringar för att driva fastighetspriserna skyhöga så det rekommenderas att göra din forskning nu innan det kan vara för sent och priserna stiger .

köpa en bulgarisk fastighet

När du hittat en billig bulgarisk egendom, upprätta visningar med mäklarna av val på några utvalda fastigheter i ditt intresse. Detta kommer naturligtvis att innebära att du kanske vill besöka Bulgarien men om du inte vill, då hela processen för att köpa en billig Bulgariska egendom kan alla göras via e-post via agenter.
Samtliga egendom agenter kan ordna det arbete som krävs på din fastighet för dig med goda ansedda bulgariska byggare, kommer de att göra det hårda arbetet för dig utan extra kostnad när du har köpt fastigheten genom dem.
Allt du behöver göra är att skicka de anställda en deposition som kommer att vara i storleksordningen 5% av den totala köpeskillingen och din egendom kommer att tas bort från marknaden och reserveras under ditt namn.

Anlita en bulgarisk Property Advokat

Som med alla fastighetsköp hemma eller utomlands, rekommenderar vi starkt att du alltid anlita en ansedd bulgarisk fastighet advokat för att hantera din juridiska fastighetsköp. Andra egenskaper än lägenheterna kommer att kräva att du i bulgarisk rätt att inrätta ett aktiebolag i ditt namn så att du kan officiellt köpa mark egenskapen sitter på.
Detta kommer att kosta i regionen på £ 500 inklusive alla juridiska tjänster.
Detta är viktigt eftersom fastigheten gärningar och relevanta sökningar att utföras för att säkerställa att den egendom som du vill köpa är juridiskt korrekt.

Sälja på din egendom

Att sälja din bostad är mycket enklare då att köpa en fastighet i Bulgarien. Mäklaren du köpt från att sälja din bostad för dig att använda Internet för att nå utländska investerare. Köparen betalar alla fastighetsmäklare kostnader inblandade i transaktionen. Så 100% vinst går rakt ned i fickan från försäljningen.
Om du vill göra ännu större vinster sedan kanske överväga att hyra din fastighet som kommer att leda en regelbunden inkomst och sedan sälja i några år när du kan ännu mer maximal vinst.

Om du vill veta mer om billiga Bulgarian Property, erbjuder vi tips och råd på vår hemsida, besök oss idag genom att klicka på länken eller hitta oss i resurs rutan nedan.

Du har tillåtelse att publicera artikeln i dina webbplatser, eZines eller elektronisk publicering, så länge artikeln används i sin helhet, inklusive den resurs rutan, alla HTML hyperlänkar (klickbara) och referenser och upphovsrätt.