betala av dina lån faster_

Med stigande räntor din Melbourne Mortgage Broker Tänk om vi Finance arbetar för att hjälpa dig att betala av dina lån snabbare. Vår erfarenhet har lärt oss att det ett antal sätt du kan betala dina lån snabbare.

Dessa kan sammanfattas enligt följande:

Ett. Att minska den ränta du betalar
2. Minska de avgifter du betalar
Tre. Gör extra amortering
4. Använd din offset eller rita anläggningen effektivt

För att illustrera effekten av ovanstående alternativ som vi kommer att använda ett exempel baserat på ett bostadslån $ 250.000 över 25 år.

Genom att minska din ränta du kan spara tusentals under hela löptiden för ditt lån. Om du betalar en standard rörlig ränta att detta är oacceptabelt. Tänk på följande?

Minska hastigheten du betalar med 0,5% från 8,07% till 7,57% och du sparar $ 82 per månad (återbetalningar minskar från $ 1941 till $ 1859 per månad). Detta sparar du $ 984 per år eller $ 24.600 under hela löptiden för en $ 25 årigt lån.

Du kan se kraften av sparande ränta i första hand genom att kontakta Tänk om vi Finance eller använda vår kalkylator intresse sparande.

Du kan spara tusentals genom att hitta ett lån med inga initiala avgifter eller inga pågående avgifter. Inga upfront avgifter sparar omkring 600 (baserat på en typisk applikation avgift) och en $ 10 månadsavgift sparar runt $ 2500 arvoden runt lånets löptid.

Om du betalar avgifter kontaktar Tänk om vi Finance för att se hur du kan spara potentiellt tusentals.

Göra extra avbetalningar kan vara en av de mest kraftfulla verktyg när det gäller att spara ränta och kostnader. Tänk om vi Finance ger följande enkla exempel för att hjälpa dig att förstå hur du kan dra:

Du kan spara upp till $ 40.907 genom att göra extra amorteringar på $ 82 per månad och sänka din ränta med 0,50% per år.

Du kan spara $ 5769 genom att göra extra amorteringar på $ 10 per månad från de pengar som sparas genom att inte betala en $ 10 månatliga löpande avgifter.

Du kan spara $ 54.003 genom att dela din månatliga betalningar på två och betala varannan vecka. Detta motsvarar att betala en extra $ 136 per månad!

Tänk om vi Finance har alltid rekommenderat att du sätter alla dina besparingar och intäkter i ditt bostadslån konto och använda en offset konto och eller rita möjlighet att använda medel för framtida köp. När du väljer ett lån, se till att avgifter inte tas ut när du använder någon av dessa anläggningar.

En genomsnittlig balans på $ 10.000 i en offset eller i ditt lån konto på sikt av ditt lån och du kan spara $ 49.715 i räntebetalningar eller minska uttrycket av ditt lån med ytterligare 2 år och 3 månader.

Som ni ser finns det ett antal olika alternativ du kan använda för att minska ditt hem lån eller inteckning och betala bort det förr. Din Melbourne Mortgage Broker Vad Om vi ??finansierar med en kort konsultation kan visa dig hur du kan betala dina lån förr.