beskriver myter om omvänd inteckning

Mycket som det är i allmänhet positiva återkopplingar, motsägelser eller missriktade föreställningar om omvänd inteckningar kan också hittas. Detta är oftast inte intressant med tanke på att vad exakt förmodligen förknippas grund av denna ekonomiska program är förvärvet av varje månad inkomster flöde utöver varje månad pensions pengar som pensionärer Sixty Two år och uppåt.

Exakt vad är i allmänhet de villfarelser?

Först är, kommer banken att ha en enskild fastighet det ögonblick en person utnyttja den omvända hypotekslån. Detta är definitivt inte fallet. Den verkliga sanningen är din fastighet är utan tvekan din så länge man kommer ihåg dessa tre punkter: du är bosatt i det, betalar du din försäkring och fastighetsskatt, liksom du behålla den i utmärkt rimliga levnadsförhållanden. Själva gång i månaden kassaflöde en individ får från omvänd inteckning kan faktiskt tas i bruk för att hantera dessa kostnader.

Den särskilda andra misstro är oftast den finansiella processen som uppträder ganska farligt. I motsats, är det verkligen brukar betraktas som tillförlitliga. Anledningen? Det beror främst på att det federalt avskärmade för att förhindra de äldre från att predated och utnyttjat av långivarna. För närvarande finns det särskilda säkerhetsåtgärder och tuffa politik som den federala regeringen placerade för att främja bästa intresse i samband med en majoritet av dessa människor.

Det är också ett vanligt misstro som du inte skulle uppfylla kriterierna när man fortfarande fick inteckning balans aktiv på ditt hem. Återigen, detta är inte verkligt. Faktum är att om din bostad fortfarande har tillräckligt med eget kapital, är du kvalificerad att ta emot. En individ i första hand skulle behöva betala av din nuvarande inteckning balans vid utgången av lånet. Ändå så kan en person samtidigt utnyttja omvända hypotekslån för att betala för den nuvarande balansen.

Nästa gång det är också en vanlig missuppfattning att det omvända inteckning verkligen beskattas och därför har en effekt på din Medicare och social trygghet. Långt ifrån sant. Så varför? Med tanke på att de faktiska intäkterna du får oftast inte betraktas som resultat men ett lån. Det är därför, behöver du aldrig behöver vara orolig för att lånet kommer att minimeras på grund av skatten. Detta föreslås dock att ge med med din Medicare och sociala program trygghet att vara säker på att du är medveten om de särskilda bestämmelser om dessa påverkas eller inte.

En ytterligare missförstånd om omvänd inteckningar kan vara den falska föreställningen om grund för hela ännu mer än det beräknade priset på ditt hem. Sanningen är, kan detta aldrig hända med tanke på de säkerhetsåtgärder och skydd som släpps ut på följande ekonomiska programmet av den federala regeringen därmed att din fastighet eller hus inte kan visa sig ta emot större skuldsättning jämfört med beräknade totala värdet.

Om din omvänd inteckning beror, är ditt hem som ägs av banken. Detta är inte fallet. Förutsatt att du bor i den bostad, fortsätter du att hålla sin titel, och hantera den på dina egna villkor. Om du befinner dig ur denna bostad kommer dock lånet måste betalas tillbaka. Det kan eventuellt betalas ut i form av ett par olika sätt: genom att sälja hemmet tillsammans med att få sina intäkter för att betala eller genom att betala den med andra fonder källor.

Övriga familjemedlemmar är sannolikt att invända med omvänd inteckningar lån eftersom de inte är tillfreds med sina resultat. Tvärtom, det finns en massa saker som du kan tillkomma för att tillåta dem att leva sitt liv mer bekvämt. När du använder månatliga lån inkomster, på toppen av den månatliga pension lön, får pensionärer använda kontanter för att betala för sina barnbarns skolgång, restaurering av huset, betala för stora akuta utgifter, och otaliga andra.