beräkna ränta endast lån med ränta endast inteckning miniräknare

När du köper ett hem, kan du välja den ränta endast inteckning miniräknare, detta kommer att hjälpa dig att bestämma din betalningsplan, som kallas avskrivningar. Det intresse bara inteckning kalkylatorn separerar huvudmannen från räntan, och visar hur räntan påverkas eftersom lånebeloppet minskas.

Köpare kan bestämma hur de vill att deras lån. Om de vill bara betala ränta för det första året eller två, eller till och med upp till tio år, har han / hon möjlighet att bestämma de månatliga betalningarna genom att knappa in informationen i intresse bara inteckning miniräknare. Om du väljer ett intresse bara lån, dina betalningar är lägre eftersom du bara betalar räntan del av lånet. Detta kan vara bra för dem som kanske inte vill ha en stor inteckning, men nackdelen är att du inte äger något eget kapital i hemmet medan du bara betalar endast ränta. Vid slutet av perioden huvudfordran förfaller i en klumpsumma. Du kan refinansiera denna del men du vill. Innan gå till ett låneinstitut upprätta din ekonomiska plan med hjälp av intresse bara inteckning miniräknare. Det är bra att gå in i din bank, Credit Union eller annan låneinstitut med en klar uppfattning om hur du ska göra och betala tillbaka detta lån.

Med ett intresse bara lån du bara betalar ränta på kapitalbeloppet. Ditt kontrakt med din långivande institutet kan vara i 1 år till 5 eller ibland till och med upp till 10 eller 20 år, kan du bestämma hur du vill att avskrivningar fortsätta med hjälp av intresse bara inteckning miniräknare. Hela denna tid du spelar bara intresse. När lånetiden är slut, har du en ballong betalning som du antingen kan betala av i en klumpsumma eller du kan välja att refinansiera den huvudansvarige för en annan term. De betalningar för ditt hem är ganska låg i jämförelse med andra typer av lån där den huvudsakliga delen av lånet minskar med avskrivningar.

Om du köper ett hem i första hand som en investering, kanske du vill ta hänsyn till ett intresse bara lån, så du kan snabbt sälja fastigheten och få ut från under not. Om du registrerar ett 1 års note, du betalar bara ränta för att 1 år. Ska du sälja den egendom, är du bara in i banken för längden av den termen. Den nya köparen är då ansvarig för finansieringen men han / hon väljer.

Det intresse bara inteckning kalkylatorn kan hjälpa första gången köpare ta steget från en hyresgäst till en husägare. Betalningarna är ganska överkomligt för första gången köpare, och köparen kan ha någon stat i hur lånet betalas tillbaka. Han / hon kan betala ränta endast en del av inteckning, och även betala till huvudmannen. Ägaren kan också ställa undan pengar i besparingar eller någon typ av investeringar för att tjäna ränta för längden av begreppet och betala den huvudansvarige av vid slutet av kontraktet. Om köparen vill att han / hon har förmåga att refinansiera för en annan term och betala till huvudmannen. Köparen har ett annat alternativ efter utgången av den termin som han / hon har förmåga att refinansiera med en annan typ av lån där räntan och kapitalbeloppet betalas tillbaka på lånets löptid programmet.