behöver refinansiera ditt hem inteckning … lära sig att eliminera en dålig kredit värdering … billigt, på egen hand och få en bättre finansiering ränta …

Så du hade en finansiell kris hänt dig, väl tro det eller ej de flesta människor har. Men det är upp till dig om du vill fortsätta leva livet i ett hål!

Dåliga saker händer bra människor. Du har dålig kredit … väl som tidigare så komma över det! Du måste göra en förändring nu. Titta inte på vad som hände med dig och ha det gå om och om igen i huvudet. Bryt den trasig skiva. Det bara kommer att orsaka mer stress då du kan hantera och ytterligare huvudvärk.

Du måste vidta åtgärder nu och gå vidare i ditt liv med en ny attityd och eliminera dålig kredit poäng.

kontrollera din kredit rapport

Ditt första steg är att dra din kredit rapport för att se vad skadan är. Det finns tre kreditbyråer att samla in data om dig: TransUnion, Equifax och Experian.

Du behöver få en rapport från varje av de tre byråerna att se vad de säger om dig. Många gånger har de felaktiga information om dig, men det är ditt ansvar att berätta för dem.

Varje byrå är skyldig att ge dig en kostnadsfri kredit rapport per år om du begär. Här är en länk för att få en kopia av den fria kredit rapport från varje kreditupplysningsföretag:

https://www.annualcreditreport.com/cra/order?mail

De gratis kreditupplysningar enbart tillhandahålla de uppgifter om kredit rapport, vilket är egentligen allt du behöver för att göra korrigeringar. De tar ut små avgifter om du vill få dina poäng.

är bra info saknas …?

Varje myndighet kan ha olika information om var och en av kreditupplysningar. Så kolla var och en noga. Om du har, en långivare som du betalar i tid men är inte noterat på kreditupplysning, skriver långivaren och berätta för dem att anmäla det till den myndighet som den inte syns på deras rapport. Om långivaren inte kommer att göra detta, skriv till kreditupplysningsföretag med bevis på uttalanden och annullerade checkar och kredit organet skall skicka den till kreditupplysning.

re-åldrande

Om du har ett konto som du var aktuell för de senaste 12 månaderna, skriv till långivaren och be dem att åldra ditt konto. Detta sätt alla gamla sena betalningar (över 12 månader) kommer att vara ur beräkningen och förbättra din poäng.

Håll koll på saker

Se till att du fortsätter att kolla med varje byrå för att kontrollera att allt är korrekt åtminstone en gång om året.

När du skriver att varje kredit byrå, kommer de att ge tvist id # till dig och du kan fortsätta att bestrida poster tills allt är korrekt och de kommer att skicka rapporten detalj kredit till dig att kolla vad de har uppdaterat gratis.

Använd inte mer än 50% av den tillgängliga krediten på varje kreditkort. Allt över det kan minska din poäng.

ha tålamod

Det tar ett tag att göra detta, men det kommer att vara värt det!

Tack för att läsa och lära,

richard Bonomo
Florida bostadslån rådgivare

P.S. Förbättra din kredit värdering kommer att få dig en bättre finansiering flighterna för din Home Loan Mortgage Financing!

Tveka inte att skriva ut denna artikel så länge det är kvar intakt och alla länkar hyperlänk.