behöver en omvänd inteckning

Vad är en omvänd inteckning?

En omvänd inteckning är ett mycket användbart bostadslån alternativ särskilt för äldre villaägare. Om du är kvalificerad för en omvänd inteckning, behöver du inte betala någon månatlig betalning. Eget kapital i ditt hem återbetalar omvänd inteckning när du säljer ditt hem, eller dör eller flyttar ut permanent. Du, eller dina barn kan hålla överskottet av vad du är skyldig långivaren.

Tips som kan hjälpa dig, berättigar till en omvänd inteckning:

1) Din ålder bör vara minst 62 år.

2) Du bör ha ett hem på ditt eget namn.

3) äldre du är, ju högre mängd omvänd inteckning.

Fördelar med omvänd inteckning:

Omvänd inteckning är fördelaktigt för dig om du regelbundet behöver pengar för ditt vardagsrum utan att möta någon ekonomisk bluff. Till exempel är din ålder 65 år, är det uppenbart att du inte kan arbeta på egen hand i denna ålder, du har ingen extra inkomstkälla men din är en ägare av lyxiga hem, i denna kritiska situation omvänd inteckning kan hjälpa dig.

Omvänd inteckning är också till hjälp i situationen när du inte vill lämna ditt hem för dina barn.

I denna situation, kommer ditt hem återbetala omvänd inteckning efter din död.

Omvänd inteckning finns i alla större städer i USA. Om du är bosatt i eller i närheten av Kalifornien, så du kan ta nytta av Kalifornien omvänd inteckning.

Om du inte kan gå till en bank eller en finansiell institution för en omvänd hypotekslån, kan du få information om alla typer av senior homeowner lån online och kan ansöka online också. Dina pengar kommer att överföras direkt till ditt konto.

Pengar emot som omvänd inteckning kommer att vara skattefri.

Reverse Mortgage tillåter alltså att du bor i ditt hem glatt i din gyllene år. Men, råder vi dig att konsultera en finansiell rådgivare innan du ansöker om en omvänd inteckning.