behöver du en refinansiering

Vad är inteckning refinansiering?

Som låntagare kan du refinansiera befintliga lån för att betala dina befintliga bolån. Det huvudsakliga syftet med inteckning refinansiering är att skaffa en inteckning på en lägre ränta och nå stora månadssparande för mer omedelbara behov.

Fördelar med inteckning refinansiering

Lägre månatliga avbetalningar-när du refinansiera din inteckning på en lägre ränta dina betalas räntorna kraftigt reduceras.

Minska inteckning sikt-Genom att minska ränta du kan förkorta längden på hypotekslån.

Använda det egna kapitalet i ditt hem till din fördel – Som ett alternativ till ett hem kapital lån, kan du välja att refinansiera ditt hem för ett högre belopp än den återstående saldot på ditt lån.

Konsolidera din skuld-genom refinansiering din inteckning på en lägre ränta, du kan konsolidera alla dina individuella lån till en ny inteckning på en lägre ränta.

Typer av inteckning refinansiering kan du välja

Betygsätt och Term Refinansiering-Detta avser en förändring i hastigheten och löptid för ett befintligt lån eller amorteringar. Betygsätt och termen inteckning refinansiera kan du säkra en lägre ränta, ändra villkoren, eller välja en lägre avbetalningsplan … allt utan att betala av några ytterligare skulder.

Cash-Out Refinansiering-A cash-out refinansiera skiljer sig från ränta och löptid refinansiera i en aspekt som det nya lånebeloppet är större än det nuvarande lånebeloppet på grund av den extra pengar du tar med det nya lånet. Genom att välja ett cash-out refinansiering, kan du betala dina skulder på toppen av sin befintliga lånebeloppet, och ändra takten och löptiden för befintliga
lån på samma gång.