begränsade möjligheter att få fler omvandlingar

Om 15 år sedan, när jag var en gren lån officer vid Downey Savings and Loan, fick jag samtal varje dag från bankkunder frågar om våra priser. Jag tänkte slutligen varför jag fick så många “rate” samtal, de visste inte vad jag skulle fråga.
Antalet alternativ som du presenterar för en utsikter påverkar i hög grad din omräkningskursen. Enkelt sagt, ju fler alternativ du presenterar, desto större chans att utsikterna kommer att göra något.
Det stämmer! Det är ett bevisat faktum. Alltför många alternativ leda till passivitet.
Vid Columbia University, gjorde professorerna Sheena Iyengar och Wei Jiang en studie för att förstå sambandet mellan mängden av valmöjligheter som erbjuds i 401K program och deltagande i planen. De tittade på 657 företag som matchade minst 50% av egenavgifter.
När 401K plan hade bara två alternativ att välja mellan, 75% av de anställda anmält sig till planen.
För varje ytterligare 10 alternativ som lagts till planen, tecknade 2% färre anställda upp. Och företaget som erbjöd de flesta val i deras 401K plan hade det lägsta beloppet av delaktighet.
En annan studie från 2000, kom med liknande resultat. I stormarknader som erbjuds 24 olika sorters sylt, köpte bara 3% av människor sylt. När det bara fanns 6 typer av erbjudna sylt, köpte 30% av shoppare sylt.
Vad sjutton är det som händer?
Problemet ligger delvis i köparens ånger. Folk vill inte göra ett misstag och ångra det senare. När det ges alltför många val, blir beslutet för hårt.
Vi erbjuder alla hundratals låneprogram. Och det är en bra sak att konstatera att i vår reklam. Men när det kommer till kritan, måste du ta ansvar och ge råd utsikterna som lånet är det bästa för honom. Du är professionella. Du måste tala om för honom vilken lånet kommer att vara bäst för honom baserat på den information du samlar in från honom.
Om du lämnar det upp till utsikten, kommer han aldrig att kunna välja.
Genom att använda rätt frågor i din intervju du kan ta reda på vad han vill ha och erbjuda det till honom.
I slutändan, föreslår jag att du ger dina framtidsutsikter tre olika låneprogram. Beskriv för-och nackdelar av varje och låt dem välja från tre. Denna teknik ger dig det bästa av båda världar. Du ses som en betrodd rådgivare som erbjuder flera lösningar för att tillfredsställa sina behov och dessutom erbjuda viktig expertis och rådgivning. Å andra sidan, är du inte driver något särskilt låneprogram på dem, så att de inte kan säga att du gjorde det bara för kommissionen. Detta minskar också köpare ånger eftersom de är informerade om för-och nackdelar, och vet att de gjorde det bästa valet. De kan inte heller klandra dig senare om deras situation förändras och önskar en annan lån.
Erbjuder bara ett lån är inte tillräckligt, och mer än tre leder till förvirring och motorstopp. Stick med de tre alternativen tekniken och du kommer att omvandla fler möjligheter.