befolkning vänlig tanke inteckning processen i uk

Inteckning processen i Storbritannien består normalt av sex grundläggande steg och i allmänhet tar mellan 4-6 veckor, och inkluderar 6 stora milstolpar. Om du vill smaka sött framgångsrik inteckning processen i Storbritannien sedan se till att förstå nedanstående steg:

ansöka om ditt lån

Processen inleds med ansökan om bolån enligt behov till potentiella långivare. Utforska denna del av inteckning processen samt framtiden för hela processen beror på detta steg endast.

Skicka in en ansökan om prövning

Ett lån konsult långivare granskar din ansökan och begära en kreditupplysning för alla sökande och skicka informationen till underwriting avdelning för en första beslut om lån.

får välkomstpaket

När du är godkänd och registrerad, kommer din titel rapport, bedömning, och översvämning certifiering beställas och du kommer att få en välkommen informationspaket introducera dig till ditt lån rådgivare, som kommer att vara din guide genom återstoden av lånet processen. Du kommer också att få andra viktiga handlingar att granska.

Rapporterna är översyn fas

Din lån processor kommer att granska titeln rapporten, bedömning och översvämning certifiering och kontrollera att alla villkor för den inledande utlåningen beslutet har uppfyllts innan man erhållit det slutgiltiga beslut om lån.

efter den slutliga beslut om lån

Din lån processor kommer att meddela dig om det slutliga beslut om lån och kommer att schemalägga ett datum och tid för ditt lån stängning.

lånet är stängd och finansieras

Delta lånet stängning där du kommer att granska och underteckna lånehandlingar.

olika typer av inteckningar finns i uk

Det finns två huvudtyper av inteckning, nämligen återbetalning inteckningar och ränta endast inteckningar. Det finns flera olika sätt att betala tillbaka ränta endast inteckningar, och så intresse endast inteckningar har flera olika alternativ, inklusive olika investeringsalternativ för att betala av inteckningen, och även olika typer av ränta. De gjorda besparingarna kan variera betydligt mellan olika typer av inteckningar och mellan de olika långivarna.

återbetalning inteckning

De betalningar du gör till långivaren varje månad betala av både kapitalet och räntan från inteckning. Förutsatt att du håller upp betalningarna, är du garanterad att betala av lånet i slutet av uttrycket enats (vanligtvis mellan 20 och 30 år). Du betalar oftast ut mer intresse i början av inteckning sikt och sedan gradvis mer av kapitalet skulden. Därför, under senare år, kommer du att återbetala ökande mängder kapital och minska mängden av intresse. Det kan tyckas som om det kostar mer men det beror till skillnad från andra typer av lån som du betalar på kapitalet och inte bara räntan.

Första gången köpare kommer oftast få en låg start inteckning återbetalning av kapital, där de första åren av räntekostnader endast är repayed. De flesta långivare erbjuder även flexibla inteckningar och 100% bolån.

amorteringsfria bolån

Ett intresse som bara inteckning är där långivaren endast debiterar dig ränta på lånet som du har kommit överens om. Du behöver inte betala huvudstaden tillbaka till slutet av inteckning sikt 25 år eller vad som avtalats. Tanken med denna inteckning är att du betalar ränta betalas till långivaren och spara amorteringar genom att investera dem elswhere. I slutet av inteckning sikt kommer du att ha förhoppningsvis gjort tillräckligt med pengar från investeringar att betala engångsbelopp kapitalbeloppet. Detta gör att du kan möjligen göra en besparing genom att investera kapital som annars skulle betalas direkt tillbaka till inteckning långivaren. Långivaren kan erbjuda dig en investeringsmöjlighet om du väljer ett intresse bara inteckning såsom en ISA. Det finns flera olika typer av ränta endast inteckning:

¦ Endowment bolån
¦ Fondförsäkring Endowment bolån
¦ ISA inteckningar
¦ Pension länkade inteckningar

Det finns också flera olika typer av räntor:

¦ fast ränta
¦ standard rörlig ränta
¦ räntetak
¦ rabatterat pris
¦ basräntan tracker

Information som sammanställts i ovanstående rader i förhållande till inteckning processen i Storbritannien kommer definitivt att förenkla processen för individer som söker efter snabb inteckning godkännande.