bättre att refinansiera din inteckning

Få mer om information om refinansiering din inteckning och lära sig om allt från när du ska refinansiera till hur du kan öka värdet på ditt hem. Många villaägare kämpar med obetalda skulder och en ständig ström av räkningar vill veta om det finns något de kan göra för att få en lägre månatlig betalning på sina lån.

Den goda nyheten är att det finns några bra sätt att få en lägre månatlig betalning utan att oroa dig att bli lurad av oetiska långivare inteckning refinansiering.

vad refinansiering om?

Refinansiering är när man omförhandla villkoren för ett lån. I verkligheten är refinansiering tar faktiskt ut ett nytt lån och betala av ett befintligt lån med intäkterna. De skäl för detta varierar. En vanlig orsak till refinansiering är att räntorna har gått ner avsevärt. Genom att fortsätta på med din nuvarande lånevillkor du kommer att förlora pengar genom att betala mer i ränta än nödvändigt.

grundläggande delarna av inteckning refinansiering

Låt oss börja med tre viktiga begrepp som kommer spelar in när du refinansiera din inteckning. Genom att förstå dessa begrepp, och hålla dem i åtanke när du väljer en inteckning långivare och villkor inteckning, kommer du att vara mer benägna att fatta kloka beslut.

Dessa tre begrepp är ..

Ett. Termen av din inteckning

2. Räntan i samband med inteckning

Tre. Övriga kostnader i samband med inteckning.

Ett. löptiden för din inteckning
När du hör frasen “inteckning sikt,” den hänvisar oftast till den tid (och andra villkor) måste du betala tillbaka lånet. Till exempel är ett 30-årigt hypotekslån en vanlig term. Med det här alternativet, har låntagaren 30 år att återbetala lånet – om inte, naturligtvis, väljer han eller hon att refinansiera det först.

2. räntan
Samtliga lån har räntor som är förknippade med dem, och hypotekslån är inte annorlunda. När du får ett bolån, är räntan en av de primära “ingredienser” som bestämmer det månatliga belopp som du ska betala.

När det gäller inteckning refinansiering, räntorna är en viktig drivkraft för många husägare. När du refinansiera en inteckning och få lägre räntor som en del av denna refinansiering, står du att spara mycket pengar i det långa loppet. Men du måste vara i hemmet (och behålla den nya inteckning) under en viss tid innan du når “nollresultat” punkten. Efter denna punkt, kommer din ränta besparingar göra kostnaden för refinansiering värt.

Tre. andra bolåneinstitut kostnader
En tredje del av inteckning pussel att ha i åtanke är att kostnaden för att erhålla inteckning. Denna kostnad är i hög grad bestäms av de olika avgifter i samband med bolån. Om du funderar på en inteckning refinansiering, så har du redan gått igenom minst en inteckning processen i det förflutna. Så du minns förmodligen alla dessa avgifter och kostnader som du måste betala på ditt lån – utöver lånebeloppet och ränta.

referens: michigan inteckning refinansiera