bästa US stater för kommersiell fastighetsutveckling

I dessa ekonomiska tider, verkar det som om beslut om leasing eller köp av kommersiella fastigheter för yrkesmässig användning skulle vara chancy eller riskabelt i bästa fall. Ändå finns det överflöd möjligheter rikstäckande för att få fantastiska områden och erbjudanden för kontorslokaler att hyra eller leasa. Under hela nordöstra USA i en sådan plats som New Jersey och Minnesota, kommersiella fastigheter möjligheter i överflöd.

Enbart några timmar från Manhattan, har New Jersey en mängd plussidan att attrahera nya företag. High-tech, läkemedels-och forskningsföretag är rikligt under en stat som fortfarande kan göra anspråk på orörda vildmark som? Ar strax utanför urbana miljöer med historiska universitet som Princeton och Rutgers bara sten? S kasta bort. Platser i hela staten är lättillgängliga för den spänning och fart i New York gör New Jersey ännu mer attraktivt att arbeta populationer med sin mer prisvärda bostäder och bra skolor än dess mer glamorösa grannen.

Minnesota existerar som mer än bara den dubbla citerar i Minneapolis och St Paul. Inom staten har det varit fortsatt stark sysselsättningstillväxt som bucks nationella trender. Twin Cities området plus dess förorter lockar unga och livskraftiga företag som ökat prestige hela staten. Tillsammans med prisvärda bostäder och bra skolor, är Minnesota? S affärsutveckling förväntas växa under hela året.

Som glada, breda och svepande som sin inofficiella tillstånd låten? Den gula ros i Texas? intygar, Texas har sett stor ekonomisk tillväxt med posten för högteknologiska företag som Dell och IBM skapar en atmosfär av prisvärda bostäder och bra skolor vars höga graduationhastigheter garanterar viktiga framtida positiv avkastning på affärsutveckling och skapande.

Med ett mid tempererat klimat, Texas har också överflöd nattliv, billiga bostäder, rika kulturhistoria alla inom en stat som är så stora och breda som en Texas leende.
Med en växande Bioscience industri och ett landskap som innehåller verkligt spektakulära landskap, är Colorado ett banbrytande plats för uthyrning kontorslokaler. Högteknologiska industrier såsom Hewlett-Packard, Agilent Tech parade med företag som Kodax göra Rocky Mountain staten attraktiv för potentiella medarbetare. Grön teknik och affärer är inställd på att växa inom staten på grund av Colorado? S senaste federala kontrakt för sin Solenergi projektet gör området ännu mer tilltalande för nya affärer. Colorado har en examen som låg över riksgenomsnittet skapar en kunnig grupp av potentiella anställda.

Virginia skryta överflöd bekvämligheter inom dess rymliga grönområden, bra skolor, en ungdomlig befolkning och hög college examen kurs tillsammans med låg prisvärda bostäder gör Virginia området attraktivt för att skapa nya affärer. Starka möjligheter inom sjukvården samarbetar med god raslig mångfald gör staten ett starkt drag för människor i alla åldrar och raser. Överflöd vidderna är mogen för potentiell affärsutveckling samt.

Dessa stater är vältajmad att leda i kommersiell fastighetsutveckling inom det nya året. Det är områden som kommer att öka i prestige och affärsutveckling skapar arbetstillfällen samtidigt som en hög levnadsstandard under flera år framöver.