bästa sätt att få extra pengar om tiderna är svåra

Det är inte en hemlighet att tiderna är täta just nu. Med detta är fallet har du förmodligen vill hitta sätt att spara lite pengar. Ett av de enklaste sätten att göra det är att avsluta din prenumeration Sky TV. Det kanske låter som en svårighet att bli av med din TV-program som det, men det är verkligen inte. Du kan titta på TV på Internet och en massa människor gör det nu eftersom det inte kostar något för de flesta av programmeringen. Du kan också titta på DVD-skivor som du redan har och du kan hitta andra saker att sysselsätta din tid så att du inte spendera någon tid med att undra vad du missar genom att inte ha Sky TV. Ganska snart kommer du att upptäcka att du inte behöver TV i första hand och du kommer att njuta av alla de nya saker som du gör med din fria tid.

Du kanske också vill överväga att sälja din bil. Vissa människor kan göra lika bra utan en bil alls, men om du inte kan du kan säkert sälja din bil och få en billigare en. Så att du inte kommer att ha bil betalning. Du ska också betala mindre för försäkring, som kommer att hjälpa dig att spara mer pengar eller använda pengar som du behöver för andra saker. Det kan vara lite svårare att sälja din bil eftersom du inte är den enda som har pengar bekymmer, men det finns alltid folk som har pengar att köpa saker, och om du prissätta din bil rättvist och realistiskt det kommer att sälja. Då kommer du att vara fri att leta efter en bil som fortfarande uppfyller dina behov utan att du inte behöver spendera så mycket på. Om du får en mindre bil du förmodligen har mindre bränsle kostnad också, vilket kan vara mycket viktigt – särskilt om du har en lång pendla.

En mer drastisk åtgärd när tiderna är mycket svårt att sälja ditt hus och hyra tillbaka. Så att du får bo i ditt hus, men du har inte den inteckning betalning, kommer du inte att förlora ditt hem till utestängning, och du inte har skatter eller försäkringar att betala längre. Du gör bara en hyra betalning och du är allt klart. Det är inte för alla, men det kan verkligen hjälpa dig om du är i trångmål med pengar och riskerar att förlora ditt hem till utestängning.