bästa inteckning företag i Storbritannien

I verksamhet med inteckning och remortgaging, det finns ett antal institut som har fångats på ganska väl, vilket gör det möjligt att skaffa sig en stor mängd avkastning på verksamheten. Verksamheten av remortgaging, men långsamt och engagera är en som kommer att ta upp det mesta av äganderätt vid denna dag och ålder, på grund av den snabbt växande populariteten för handeln. Många har insett fördelen med att konsolidera sina lån till ett företag som kommer att hjälpa dem att komma på fötter, vanligen genom trycket som är uppenbart i betala tillbaka de lån som man har. Några av dessa företag i Storbritannien är listade nedan.

Ett. halifax bygga samhället
Detta institut erbjuder en utbetalning av intresse bara. Den har en marknadsandel på 21% vilket är en ganska bra siffra för en sådan institution. För närvarande har det gjort ett samgående med Bank of Scotland, för att bilda vad är nu dagens HBOS. Genom någon form av kontroversiella saga, var institutet togs över av Lloyds i början av år 2009, som sedan gjorde institutet att vara en del av Lloyds Banking grupperna. Genom någon form av statlig inblandning, kommer banken att ha en något dominerande, vilket kommer att hålla det i toppen, med hänsyn till att regeringen inte är så villiga att nationalisera andra banker. Köp låta systemen är tillgängliga via dotterbolag i denna bankgrupp.

2. Abbey National
Detta är ännu en yngre men ekvivalent stark långivare som är att ha en marknadsandel på 28%. Med en sådan siffra, kan man men tänk det belopp som långivaren vinster genom remortgaging. Det ägs av en spansk division och har skjutit i höjden ännu högre genom kreditkrisen som hade skakat Storbritannien. Det är känt för bland annat flexibla inteckningar.

Tre. rikstäckande
Vid tjugo procent av marknadsvärdet, är den rikstäckande ännu en stor aktör på remortgaging verksamheten. Det är faktiskt den näst största långivare i Storbritannien, vilket gör det sluta populär bland låntagarna runt Storbritannien.

4. Northern Rock (15%)
stående på 15% av marknadsandelen är Northern Rock. Denna gång mycket stora långivare har nyligen gått igenom en väldigt tuff tid på penningmarknaderna. Det vi en gång i tiden en av de fem största långivare i Storbritannien men tappade ner gruppen efter nationaliseringen av gruppen.

Fem. Woolwich bygga samhället
Denna byggnad samhället uppgår för närvarande till 11% av säkerhetens marknadsvärde. Det är för närvarande ägs av Barclays Bank, som är en ganska bra partner i branschen eftersom banken ger institutet möjlighet att erbjuda bolån och remortgages medan banken koncentrerar sig på att erbjuda lån till sina kunder
6. hsbc
Det är också kallad många som världens lokala bank. De gör också att koncentrera sig mycket på att erbjuda bolån inklusive fast ränta inteckningar, inteckningar rabatt och tracker system för bolån.

resurs rutan
Det finns ett antal institut som erbjuder remortgages. Det intressanta att inte är det mest institut som erbjuder bolån är desamma som erbjuder remortgages, vilket gör en hel del som återvänder.