bästa inteckning erbjudanden för dig.

Verkligheten är att den bästa inteckning är en som uppfyller alla dina krav på ett hypotekslån. Dessa skiljer sig uppenbarligen från en låntagare till nästa. För ett första hem köpare den bästa inteckning är sannolikt att vara en grundläggande variabel ränta lån med rita och möjlighet att fixa din ränta. Oavsett vad inteckning du letar efter dessa är de två egenskaper som är avgörande för att ha som en del av din “bästa inteckning” paket. Generellt grundläggande rörlig ränta inteckningar är mycket konkurrenskraftigt prissatta – du inte betalar en högre ränta för funktioner som du kanske inte har något behov av.

Vissa inteckning konsulter har drivit kredit som den bästa inteckning tillgängliga på marknaden för dem som köper sitt eget hem. Den ersättning som är hänförlig till en kredit är att det kan vara en allt-i-ett-stil av lån konto. Du använder din kredit för alla dina finansiella transaktioner. Under denna så kallade bästa inteckning affär din lön krediteras kredit varje månad. Du använder en 55 dagars räntefri kredit kort för att köpa din månatliga matvaror etc. på förfallodagen på det kreditkort du drar ner mot kredit för att betala av hela det utestående saldot på kreditkortet. På detta sätt din lön fungerar för dig att sänka räntan på ditt bostadslån medan det förblir outnyttjade. Detta beror på att räntan beräknas på det dagliga saldot på ditt lån.
Men är en kredit verkligen den bästa inteckning för ett hem köparen? Det kan säkert minska intresset men krav från vissa banker som du kan betala tillbaka ditt lån snabbare utan att göra extra amorteringar är missvisande. Du kan inte fysiskt göra en extra amortering men överskottet från din lön är exakt samma sak. Så var försiktig om en kredit är tippad till dig som den bästa inteckning för dig – det kan vara en fälla i att låntagarna inte gör någon buckla i sina hypotekslån under en längre tid eftersom det ofta finns det ingen lägsta månadskostnad huvudman och ränta återbetalning krävs. Inte den bästa inteckning trots allt!

Om du är en investerare med ett bostadslån, då en kredit får väl göra det bästa inteckning paket för dig. Genom att ha en kredit på plats kan du dra nytta av detta för att möta eventuella underskott på ränte-eller underhållskostnader i förhållande till din förvaltningsfastigheter. Istället för att använda din personliga inkomster för att subventionera eller möta dessa kostnader du bör gälla så mycket som möjligt av din lön för att återbetala bostadslån snabbare och använda kredit för alla dina investeringskostnader. Inklusive en kredit i någon investeringslån arrangemang är en god idé och du kan vara säker på att genom att göra så att du har den bästa inteckning struktur för dina behov.

Den bästa inteckning är inte alltid den med de lägsta räntorna. Du måste vara noga med att kolla in en produkt noga särskilt om räntan är betydligt lägre än marknaden. Du kanske först tänker den låga räntan gör det till den bästa inteckning för dig, men om du inte kan fastställa den kurs ner på spåret eller det finns andra begränsningar som kan visa sig kostsamt i framtiden är detta inte den bästa inteckning för dig.