bästa grossist bolåneinstitut och köpa i bulk

Medan flytta runt cirklarna bolånemarknaden du kan komma över många termer som du har hört förut. En term som du kanske inte har hört är att den grossist bolåneinstitutet. Vi vet alla att grossistledet är oftast synonymt med en hel del, så är detta ett alternativ du bör undersöka?

En grossist långivare erbjuder lån genom en inteckning mäklare. Allmänheten fungerar inte direkt med en grossist långivare. Grossisten ställer den dagliga marknaden tillgängliga pris, och detaljhandeln långivaren markerar upp priset, så att de kan fortsätta sin verksamhet genom att göra en vinst.

Det grossistpris som långivaren är baserad på marknaden. Medan de grossistpriser långivare priserna är tillgängliga, de flesta webbplatser är lösenordsskyddat att nås av de icke-professionella kunder som faktiskt “sälja” inteckningar. Du kan komma över en webbplats som inte är lösenordsskyddad, men informationen skulle bäst tjäna dig som en bricka i spelet med en detaljhandel mäklare.

Den information som ges av grossist långivare är extremt detaljerade och besvärliga. Om du gjorde hända på den information och ville använda det till din fördel att du skulle behöva förstå det. Förstå att det tar en hel del forskning, så att hitta en mäklare som du kan lita på är ett bättre alternativ.

När du närmar dig en mäklare som du skulle vilja arbeta med er kan arbeta fram en plan för att få upp grossistmarknaden. Du skulle vilja veta all grundläggande information om bolån. Du skulle säga något i stil med “Jag är intresserad av att låsa in ett pris på en 20 års fast ränta inteckning, vad är det bästa du kan erbjuda mig?”

När man tänker på grossistmarknaden märket upp för köparen, tänk på allt det arbete som bolåneinstitutet måste göra för att säkra ditt lån. De måste: springa kreditkontroller, betala för reklam för att locka kunder, råd och ge råd till låntagare, verifiera anställning, arbete med högar av papper för att behandla lånet och se till att låntagaren är medveten om nödvändiga försäkringar. Detta är en stor mängd arbete och det är bara rättvist att betala för det.

Du kan faktiskt ha att göra med ett företag som anses vara en grossist långivare. Detta kan vara missvisande eftersom du inte kommer faktiskt att ta emot den verkliga grossist kostnaden för lånet. Du kommer faktiskt ta itu med representanter för grossist utlåning nätverk som har samma namn som den grossist långivare.

När tänker grossist bolåneinstitut tänker på det som ett distributionscenter. Du kanske kan gå till en lokal butik för att plocka upp ett paket av produkt som du vill. Om du ville gå till deras grossist du kan behöva gå till en 100.000 kvadratmeter byggnad och möta många faror för att hitta vad du vill. Då bolaget skulle behöva räkna ut hur att sälja den till dig. Bara att veta terminologin är tillräckligt för att få dig det bästa erbjudandet.