bästa funktionerna i en kvalitet läsplatta

Om du är på resande fot mycket och gillar att läsa dessa populära e bok läsare funktioner kommer att vara av intresse för dig.

Den e bok läsaren ska kunna fungera under en längre tid. Batterierna laddas ska pågå i flera timmar. När du reser, vill du ha en elektronisk bok som kan många drifttimmar.

När vänster “på” eReader bör hålla en avgift för mer än en vecka. När den är avstängd avgiften bör pågå i minst två veckor. Använd variabler påverkar hur länge batteriet kommer att räcka. Strömmen kan tömmas snabbare i vissa användningar än i andra. Bara att vara “på” är som viloläge och använder inte mycket juice. Men om du spenderar din tid på internet du kommer att använda en hel del mer laddningstid än att bara läsa.

Timing den planerade användningen med händelserna i timmar eller dagar kan vara en bra idé. Detta sätt, om de höga användning dagar du kan stänga en laddning plats.

Ett måste för alla elektroniska böcker är en 3G-anslutning. Om du inte vill att parkeras på någon restaurang som letar efter en anslutning, är detta ett måste ha funktionen. När du vill ha det du vill ha det nu. Inte senare. Om du är som de flesta människor, du vill ha tillgång till din blogg uppdateringar och andra medier uppdateringar som du behöver dem, inte när de är timmar gammal. Och 3G är kostnaden affektiva också. Inga månadsavgifter eller avtal att oroa sig för. 3G trådlösa anslutningar ger dig omedelbar tillgång till allt.

E boksläsare bör få tillgång till en mängd av behandlingen material och abonnemang av alla slag. Och det bör kunna lagra det mesta av det. Att inte kunna få tillgång till tidnings-och tidskriftsprenumerationer på nätet kan vara en stor olägenhet när du behöver informationen omedelbart om inte förr. En elektronisk bok utan dessa fördelar är värdelös om du behöver denna typ av tillgång.

Att ha tillgång till elektronisk information är måste för alla världens resenärer. Vart du än reser, finner du de flesta elektroniska läsare har denna globala tillgången funktionen.

Det är en wrap. För att slå upp detta, bör någon kvalitet elektronisk bok har tillräcklig lagring, 3G trådlöst ansluta-förmåga, lång batteritid, och världsomspännande täckning för tillgång till elektronisk information.

Följ goda planer för att säkerställa framgång …