bästa bolåneräntor refinansiering – låga tips

Bolåneräntor till den genomsnittliga blivande bostad, är verkar växla upp och ner utan anledning. Med så många olika typer av inteckningar som det finns bolåneräntor, hitta det du behöver kan vara svårt. “Långa bolåneräntor var blandade, men relativt oförändrad under den senaste veckan som de senaste ekonomiska indikatorerna kom in mycket som väntat,” säger Frank Nothaft, chefekonom på Freddie Mac.

Inteckningar kan du äga ett hem, om en förrätt hem eller hemma hos dina drömmar, utan att behöva vänta tills du kan betala för det direkt. Sanningen om utmätningar på bostadsmarknaden är upp, bostadspriserna är nere, och bolån är svårare att få. Med justerbar ränta inteckningar (vapen) är periodiska förändringar avseende ett definierat index görs till räntan. Det är viktigt att utbilda dig själv när det kommer till subprimelån, särskilt om du har skakig kredit.

Räntorna är också föremål för kredit och egendom typgodkännande grundas på andrahandsmarknaden riktlinjer. Justerbar ränta eller rörlig ränta hypotekslån har räntor och månatliga betalningar som fluktuerar. De har ofta högre ränta än överensstämmer lån, men skillnaden kan variera beroende på ekonomin. Baserat på det egna kapitalet, ränta eller äganderätt till en fastighet, lånebeloppet är skillnaden mellan det aktuella värdet på en fastighet och det belopp som betalas på den. Var noga med att undersöka dina räntor och avgöra vad du har råd.

Genom att jämföra offerter ränta, kommer du att kunna fatta ett välgrundat beslut om ett nytt bostadslån, hem kapital lån, inteckning refinansiera eller andra inteckning. Om du redan har en inteckning, men är inte nöjd med din nuvarande inteckning ränta, kan du refinansiera den för att få en lägre ränta. Detta kommer att hjälpa människor refinansiera och ge potentiella köpare en chans att få ett hus och lås fast det med en låg ränta, sedan höja den till 5%.

Ett av de beslut du måste göra ingår om att få en fast ränta inteckning (FRM) eller en justerbar sats inteckning (ARM). I allmänhet erbjuder långivaren ARM låntagare en rabatt på denna kurs eftersom rörlig ränta gör lånet mindre riskabelt för långivaren.

Bolåneräntor är alltid förhandlingsbara och ibland kan det sluta med en högre bolån ränta även efter grundlig forskning och förhandlingar.