Barack Obama lagstiftning – refinansiera din dyra lån nu till 4,5%

Är du kämpar varje månad för att göra en enorm inteckning betalning? Har du väldigt lite pengar kvar efter att ha betalat din inteckning betalning? Tycker du det är svårt att köpa de grundläggande behoven för ditt hushåll efter att ha betalat din inteckning betalning varje månad? Om så är fallet, då finns det goda nyheter som kommer din väg. Barack Obama passerade nyligen viktiga och värdefulla lagstiftning för villaägare som gör att du som ett hem ägare med en inteckning för att refinansiera befintliga lån till bättre villkor. I själva verket, de flesta inteckningar skrivna under Obama lagstiftningen är på en låg 30 år fast ränta 4,5%.

Med ekonomin i en hemsk egendom du kan vara bland de villaägare som äger en justerbar sats inteckning (ARM). En justerbar ränta inteckning var den mest populära typen av inteckning som utgavs under subprime mortgage bommen. Nu de som håller justerbar ränta inteckningar har varit chockad att höra att de betalningar som de tvingas att betala varje månad ökar ofta att dubbla eller tredubbla vad de ursprungligen hade betalat. Det är inte ovanligt att höra av villaägare som vill ha, bara 5 år sedan betalat $ 700 på deras justerbar ränta inteckning, bara för att finna att deras inteckning har justeras och att de nu måste betala $ 2100 per månad.

Lyckligtvis dessa husägare kan refinansiera till en fast ränta ensamstående som inte bara har en lägre månatlig betalning som de kan bättre råd, men kommer också att vara en betalning som inte kommer att öka eller minska i framtiden. Och eftersom dessa nya bolån är skrivna på låga räntor husägare kommer att betala mer mot principen balans betalas varje månad med hjälp de kommer att betala sina hem från förr.

förbereder sig för att ansöka om räddningspaket programmet

Eftersom din kreditvärdighet är viktigt när du går att refinansiera ditt hem, se till att din kredit rapport avspeglar din sanna kredit historia och tidigare kredit prestanda. Alla konsumenter har möjlighet att få sin kredit rapport en gång per år utan kostnad från alla tre kontoren kredit rapport som gör affärer i USA (Experian, Equifax, och Trans unionen). Om du hittar ett objekt på din kredit rapport som du inte känner igen att vara säker på att låta krediten rapportering byrå som håller din kredit rapport veta om misstaget och kräva att de fixar detta omedelbart.

online inteckning alternativ för regeringen bailout

Det är viktigt att du har en del eget kapital i ditt befintliga lån innan kvalificera sig för en inteckning refinansiera enligt den nya lagstiftningen. Detta innebär att du inte får skyldig mer än ditt hem är värt baserat på aktuella marknadsvärden. Ta reda på om du uppfyller kraven för den nya lagstiftningen kan vara så enkelt som att kontrollera med kvalificerade långivare i ditt område eller en mängd kvalificerade långivare som kan hittas på nätet. Online långivare kommer att erbjuda dig hur lätt en ansökan online process som är strömlinjeformad för denna regering bailout program samt snabbare godkännande och minskade avslutande kostnader.