bara ränta bostadslån för dåliga krediter bara en dröm

Inte alla har sterling kredit. Många som undrar inte om det finns intresse bara bostadslån för dåliga krediter. Först är det nödvändigt att veta vad ett intresse bara lån. Inteckningar finns i flera varianter. Traditionellt har de flesta alla lån med fast ränta kräver även amortering av betalningar. Detta innebär att både räntor och amorteringar betalas under hela loppet av lånet.

När du gör betalningar mot huvudmannen, då du skapar egna kapitalet. Eget kapital i ditt hem kan vara viktigt av flera skäl. Om priserna går ner under kommande år med eget kapital kan tillåta dig att refinansiera därmed sänka din betalning. Dessutom, om du tvingas sälja ditt hem så har kapitalet hindrar dig från att vara i en situation att försäljningspriset inte rensa inteckning. Dessa “blankning” är en vanlig syn i dagens marknad.

Övriga lån kräver bara ränta för en viss tidsperiod. Detta är inte alltid. Så småningom lånekapitalet skall återbetalas. Dessutom har de flesta alla intresse bara lån kommer inte med en fast ränta. Detta innebär att den ursprungliga räntan kommer att justera. Dessa justerbar ränta inteckningar (ARM: s) kan medföra obehagliga överraskningar för låntagarna.

När räntan går upp det kan göra mycket av din månatliga inteckning betalning höjs väsentligt. Många låntagare förstår inte helt detta och överrumplas när den första ränteändring. Det är viktigt att alla som underhåller intresse endast inteckningar vet exakt när justeringen kommer att ske. Det är omöjligt att exakt förutsäga hur mycket av ökningen, men det är möjligt att uppskatta det.

När du tittar på dessa lån måste du uppskatta dina framtida betalningar och se till att du har råd med dem. Att inte kunna ha råd din inteckning betalning slutar med ett uppenbart dåligt resultat. Den mest försåtliga av dessa lån kallas “teaser kurs” lån. En teaser ränta endast lån har en mycket låg initial inledande ränta.

Denna ränta kan vara så lite som en procent och skapar en mycket låg initial månatliga inteckning betalning. Detta tjänar till att “retas” låntagaren till att välja den som lockade till denna ursprungliga belopp. Men saker och ting förändras snabbt med teaser priser typiskt skyhöga på den första justeringen. Detta resulterar i ovetande låntagare att inte kunna ge den nya inteckning belopp. Såsom angivits, slutar detta illa för låntagaren.

Om du har dålig kredit, då många av dessa lån sannolikt är ni inte. De bästa bolån för dem med dåliga krediter är FHA stödda lån. FHA lån har inte ränta endast sorter. Det kan vara möjligt att hitta en annan plats, men se till att du läser det finstilta.

Intresse endast bostadslån för dåliga krediter kan finnas. Men var försiktig. Många intresse bara lån kan ha dåliga överraskningar. Se till att du förstår alla detaljer innan du skriver på den streckade linjen.