banker ljuger, advokater bedra, domare inte bryr sig – ett typiskt avskärmning fall

Banker, domare och advokater vanligtvis alla arbeta tillsammans för att få igenom så många avskärmning fall en dag som de kan. När allt domarna få fler anmälningsavgifter för deras domstol genom att hantera en större arbetsbörda, och jurister kan fakturera alla de timmar de vill en bank som kan skapa pengar ur tomma luften. Men även i ett sådant system som detta, domarna som kanske vill utvärdera en avskärmning fall utifrån sina egna måste ta itu med bedrägliga advokater.

Herald Tribune i Florida, samma skick som vissa domare går igenom 800 avskärmning fall en dag, vilket ger husägare mindre än trettio sekunder för att försvara sina hem, rapporterar att “A Sarasota advokat, Richard Kessler, värvade några vänner att gå genom 180 avskärmning fall i Sarasota County letar efter fel. De fann tre av fyra fall fortsatte med ofullständig eller felaktig dokumentation. ”

Så sjuttiofem procent av avskärmning stämningar som bankerna initierar bygger på fel underlag. Men alltför få husägare visas även i domstol för att försvara sina hem, och de dyker upp till en avskärmning hörsel inte vet tillräckligt om lagen och deras rättigheter under avskärmning för att montera ett försvar. Utan att peka ut bankens advokaternas misstag i precis rätt sätt, skulle det ingen roll ändå, med alla de processuella reglerna i domstol.

Den viktigaste slutsatsen i studien rapporten refererar till är att få banker kan bevisa att de faktiskt äger en inteckning att de stämmer för avskärmning. I rapporten anges följande oroande resultat:

“Till exempel, fann undersökningen att endast en i 12 fall hade de dokument som bevisar att företaget utestänga på egenskapen var också det bolag som innehar inteckning notera.

“I hälften av de granskade fallen, sade käranden inteckning notera hade gått förlorad.”

Men helt enkelt inte kunna bevisa att den har rätt att samla in på ett lån inte stoppa bankerna från arkivering stämningar ändå. Och hotet om en rättegång, någon form av rättegång, är vanligtvis tillräckligt för att skrämma de flesta låntagare att överge hem och flytta ut innan vräkning.

En annan lögn att bankerna har sina advokater deltar i undergräver domstol beordrade medling. När domstolar mandat som husägare och långivare möts för att diskutera alternativ till utestängning, är jurister anger bara att låntagarna “hade” inget intresse för programmet eller minskat, “” oavsett om det är faktiskt sant. Och det är ofta inte sant, trots bankens försök till bedrägeri.

Newshistorian detaljerna en lång lista över metoder som inteckning företag och advokater som företräder dessa företag ägnar sig åt att lura domarna och husägare avskärmning otillåtna utmätningar. Listan visar återigen att domstolarna helt enkelt ställa upp som formaliteter för “ge folk deras dag i domstol,” samtidigt sabotera varje försök de kan göra i en verklig försvar av deras hem. Ett antal sådana juridiska bedrägerier listas nedan:

Domarna tar bara avskärmning advokater “vid sitt ord om att alla papper är i ordning och skriva på domar och beslut till sheriff försäljning eller avhysning.

Bank advokater fil avskärmning processer som involverar fastigheter i andra län att domstolarna inte har någon jurisdiktion över, och därmed dra fördel av en stor arbetsbörda för att få dessa bedrägliga avskärmning genom en utarbetad systemet.

Advokater fil stämningar på uppdrag av banker utan dokumenterade bevis långivaren äger inteckning eller har laglig rätt att samla på det. I många fall, säger banken helt enkelt anteckningen har förlorat, men ändå vill gå igenom med avskärmning rättegång. Domarna följa.

Långivare ignorerar länets regler beordrat de träffas med låntagarna att diskutera lösningar till utestängning utanför domstolsväsendet. Även om husägare vill delta i förhandlingarna, advokater fil pappersarbete anger ägarna hade inget intresse. Inga förhandlingar har någonsin haft.

Advokater hävdar att bankerna, för att få de rättsliga grunder att lämna in en stämningsansökan mot husägare, har bytt namn till företaget som visas som äger lånet, även om detta inte alls är fallet.

Bankerna erbjuder sig att förhandla med låntagare och sätta avskärmning processen på is under förhandlingarna – men lämna in stämningsansökan ändå och få domar och beslut mot husägare, som leddes att tro att det skulle finnas någon rättslig åtgärd.

Den enda riktigt överraskande aspekt av hela nyhetsartikeln är att Herald Tribune tycks tro att dessa lögner är “ett nytt verktyg i avskärmning.” Tyvärr har dessa och liknande bedrägerier pågått i flera år nu, långt innan bostadsboomen förvandlas till en bubbla och sedan kollapsat. Den enda skillnaden nu är att, med fler och fler villaägare i avskärmning, det finns mer liggande görs.

Dessa och andra metoder är bara ytterligare ett skäl till att villaägare i avskärmning bör överväga att anlita sin egen avskärmning advokat eller personlig konkurs advokat för att hjälpa dem att undersöka olika lagliga alternativ som de kan ha. Om 75% av avskärmning fall har allvarliga fel som banken täcker upp genom bedrägeri och bedrägeri, sedan fler låntagare kan ha möjlighet att spara sina hem eller bor amorteringsfritt år bara genom att spendera pengar för att anlita en bra advokat för att hjälpa dem.