Bank Of America refinansiera bolåneräntor – boa bostadslån i april 2010 som Treasury avkastningen stiger

Bank of America refinansiera bolåneräntor har varit på historiskt låga nivåer under granarna tre månaderna 2010. I april, har många saker förändrats som bostadslån driver högre med nivåer nära 5,25%. Sedan början av april boräntor har flytta upp från 4,75% till 5,15%. Ingen vet om denna trend kommer att fortsätta på kort sikt men på lång sikt många analytiker fortsätter att förutse högre priser.

I början av året många analytiker och ekonomer förutspådde att bolåneräntor var sannolikt att gå upp under våren 2010. I början av våren såg vi 30 års fasta priser ca 4,75% men det varade inte länge 10 år statskassan ränta avkastning startade upp trender. Under de senaste veckorna har vi sett 10 årsräntan bryta igenom sitt 50 dagars glidande medelvärde och arbeta sig mycket högre. Detta är ett tecken på att högre priser kommer sannolikt att komma inom en mycket snar framtid.

Bank of America anses vara en av de fyra stora bankerna tillsammans med JP Morgan Chase, Wells Fargo och Citigroup. Dessa banker och bolåneinstitut har haft lyxen att en låg ränta miljö i över 18 månader. Nu när priserna rör sig högre upp kommer att bli mycket intressant att se hur dessa banker anpassa sin marknadsföringsstrategi. Det är inte längre kommer att vara så att kunder knackar på deras dörrar eftersom Bank of America refinansiera bolåneräntor är inte sannolikt att stanna lite längre.