Bank Of America bolåneräntor fortsätter lägre

Bank of America bolåneräntor kommer att fortsätta lägre eftersom 30 års fast ränta inteckning ser ut att vara på väg mot 5% eller ännu lägre. Federal Reserve Bank har gjort det känt att de är villiga att göra vad som krävs för att sätta ett tak för räntorna. Detta kan inte vara bra för framtiden för detta land, men det är säkert en bra sak för dagens villaägare som funderar på att refinansiera. Om du har funderat på det under den senaste tiden, kan nu vara den bästa tiden att få en refinan.

Få bästa fast ränta inteckning tar tid och ansträngning, men med hjälp av många resurser på nätet bör du kunna få en låg ränta. Om du för närvarande funderar på att köpa din första hem, kan detta vara det år att ta steget. Du kommer att få en $ 8000 skattereduktion och de flesta hem är prissatta mycket lågt när man tittar på historiska priser. Detta betyder inte att du ska gå in i stora mängder skuld bara för att boräntorna är låga. Om du fortfarande har andra skulder att betala, gör det först. Låga bolåneräntor och extremt låga huspriser är sannolikt här för att stanna ett tag så det är ingen brådska.

Regeringen har gjort det uppenbart att de kommer att fortsätta att hålla räntorna låga tills ekonomin förbättras. Vem vet hur lång tid det kommer att ta för att det ska ske, minst ett år, om inte längre. Om du har finansiell uppbackning, ta nytta av denna möjlighet genom att låsa in vid låg Bank of America bolåneräntor.