bank för att förhindra utestängning – när bankerna är inte tillräckligt

Låt säga att din bank inte kan hjälpa till att stoppa avskärmning? Vad händer när bankerna inte är tillräckligt? Ingen ifrågasätter, att vi förlorar arbetstillfällen, att det finns inget, att människor går igenom en av de värsta ekonomiska situationer som vi någonsin har sett. Det är inte bara händer ett par människor där ute, men för många människor. Människor, inte kan tjäna tillräckligt med pengar för att bo, kan de inte betala sina bolån, och när de har möjlighet att de inte kan kompensera för de ökade betalningarna bankerna begär.

Men du kanske inte tror att den finansiella institutionen gillar läget längre än vad du behöver göra? De förlorar miljontals dollar, och utestänga på ditt hus är inte nödvändigtvis vad de behöver göra. Men vad händer när du pratar med din bank för att förhindra utestängning och banken bara inte kan göra tillräckligt som hjälper dig?

Det första bör alltid tala med din bank först och ta reda på vad de kan göra, kommer du vill tala med en bostadslån mäklare. Ta honom alla de dokumenterade filer du har, om dina samtal med din bank. Ofta en inteckning mäklare hjälper dig att hitta en annan långivare som kan hjälpa till.

Om du är definitivt passerat denna punkt, och dessutom har halkat efter om betalningar, då du definitivt bör tala med en finansiell konsult och ta reda på om om konkurs är definitivt ett alternativ, och om du kan fortfarande kort sälja huset.

Var noga med att dokumentera alla konversationer du vill tillsammans med din bank. Om de inte kan hjälpa dig att besöka ett stort finansiellt företag och även ha honom hjälpa dig att hitta en annan långivare, som hjälper dig att ändra lånet.