bank avskärmning stop – hemliga tips på hur man kan stoppa en bank från utestänga ditt hem

Först av allt, låt mig säga detta till dig – du har riktig moral tar ett hypotekslån från en bank i första hand. Jag ska skrämma dig först med att berätta att bankerna är kanske den mest obarmhärtiga avskärmning specialister du kunde ha valt att göra affärer med, eftersom de helt enkelt kommer att få sina pengar, och de kommer nästan gå hur långt som helst för att se det hända.

Med det sagt, kommer jag trösta nu dig med att berätta att du kan stoppa avskärmning, även med en bank, om du verkligen menar att göra det, och du är ganska rakt också.

Du måste förstå detta – när avskärmning processen tillämpas på ett bostadslån lån av en bank, eller egentligen någon annan säkrad borgenär, måste de återta ditt hem efter att du misslyckats med att uppfylla det avtal notering och bindande villkoren för förväg mellan dig och dem, det är inteckning.

När du standard, eller är i någons inteckning, tar banken över och säljer ditt hem för att betala av inteckningen och eventuella juridiska kostnader som installerades i processen. Fångsten är att när det finns en rättvis rätt på fastigheten, kan banken inte vara helt säker på att de kan återta egendom. Som ett resultat, de också först leta efter sätt att utestänga en rättvis rätt till inlösen som du håller.

Bli inte förvirrad här, vad du behöver är att slå långivaren till punsch och se till att de aldrig får ansöka om målet att börja.