Baltimore, MD fastigheter vad staten har att erbjuda bostadsköpare

Maryland är en stat med en blandad befolkning, rik historia, och distinkta charm. För en relativt liten stat på ca 5.600.388 invånare, Maryland har många olika stadsdelar med sin egen särprägel. Från de äldre historiska kvarter i Federal Hill och Fells Point i Baltimore till vattnet invånarna i Annapolis till landsbygden stadsdelar i västra och norra länen, Maryland har något att erbjuda för alla.

plats

Ligger centralt på den östra kusten, är Maryland bekvämt att flera stora storstadsområdena inklusive New York, NY (3 timmar norr), York, PA (1 timme norr) och Atlantic City, NJ (2 timmar och 30 minuter Northeast). Med så mycket att göra i delstaten Maryland, reser de flesta Marylandbosöttt inte alltför långt. Maryland har bergen i västra Maryland och Chesapeake Bay och Atlanten i öster.

överkomliga

Med en lägre levnadskostnader än de flesta större städer i USA, Baltimore, MD fastigheter extremt prisvärd. Oavsett om du funderar på att hyra eller köpa, erbjuder Maryland prisvärda bostäder för alla inkomstnivåer. Vare sig du letar efter staden upplevelse, en mer lantlig livsstil eller bara en vacker community där du vill höja din familj, Maryland har mycket att erbjuda.

saker att göra

Oavsett vad dina intressen är, Maryland geografiska område, många intressanta platser och mångsidig bakgrund gör det till en unik plats med många olika aktiviteter att erbjuda. Oavsett om dina intressen är segling Chesapeake Bay, skidåkning i bergen i västra Maryland, utforska Inner Harbor, fiske stränderna i Assateague, strosa genom National Aquarium, eller fånga en boll spel på Camden Yards, Maryland har mycket att erbjuda.

Här är några fler anledningar till att människor gillar att kalla Maryland hem:
• Maryland är en stad som älskar sport. Med den rika historia av Oriolesen, Colts och Preakness hästkapplöpning och senaste tidens framgångar i 2001 års Superbowl mästare Baltimore Ravens, Baltimore, Maryland har mycket att erbjuda till sportfantast.
• Med det överflöd av Chesapeake Bay, Baltimore, Maryland, känd världen över för sin fisk och skaldjur, särskilt Chesapeake Bay ostron och Maryland blå krabbor. Baltimore har många utmärkta restauranger spridda över hela staden.
• Maryland erbjuder en blandad befolkning med många olika raser och etniska grupper.