Baltimore, Maryland de många anledningar att köpa fastigheter i vår stat

byråer, och Bethesda håller National Library of Medicine, världens största medicinska bibliotek. Även i huvudstaden regionen besöka Great Falls i floden Potomac, och stoppa genom Glen Echo hem av Clara Barton. Glöm inte att stanna vid de sevärdheter i Prince Georges County, inklusive Goddard Space Flight Center och en kolonial tobaksodling.

Den södra regionen i Chesapeake Bay inkluderar St Marys County som är en historia fylld område som innehåller den 800-acre Historic St Mary stadsmuseum ger “levande” berättelser om livet på 1600-talet från arbetarna klädda i den perioden kläder. På stranden vid Calvert Cliffs i Calvert County, kan fossil hittas lätt. Den Calvert sjöfartsmuseet i Salomos har utställningar av förhistoriska varelser, och du kan besöka fyren Drum Point. Precis utanför Lusby, kan du besöka Flag Park Pond Nature där en samling av skog, dammar, träsk och kärr sötvatten lägga till kontrasten i Chesapeake Bay stränder.

Den östra stranden av Maryland, är Kent County en vattenbaserad region. Den innehåller Rock Hall Museum med nautiska artefakter och Waterman museum visar historien om crabbing och fiske. Drottning Annes län är en fristad för båtliv, jakt och fiske. I Talbot County, är St Michaels ett historiskt betydelsefulla stad eftersom de lyktor hängde där under kriget 1812 orsakade de brittiska kanonerna överskrider de mål. Det har blivit en underbar plats att shoppa och besöka under alla tider på året. Caroline County är hem till den äldsta gristmill i USA, och är stark i jordbruket. I Dorchester County finns det Spocott Windmill byggdes år 1972 är det en reproduktion av en post-typ holländsk väderkvarn. Den Salisbury Zoo ligger i Wicomico County. Guvernören Tawes Historiska museet finns i Somerset County. I Cecil County fullblod hästgårdar är en plats för att se och stoppa genom den historiska C & D Canal och besöka de historiska kyrkorna i området. Slutligen, är det längst österut i Maryland du kan besöka Ocean City. Det är en året-runt turistort, med vita sandstränder, butiker, matställen och en trevlig semester paus för hela familjen.

Platser och turer för att se att inte nämndes ovan.

B & O tågstation i Garrett County
lilypons vatten trädgårdar i Buckeystown
National Capital Trolley Museum i Wheaton
Jefferson Patterson park och museum i Calvert County
thomas sten hem i Charles län
National Cryptologic Museum i Anne Arundel County
harmoni pekar fyren i Harford länet
mason-dixon crownstone i caroline län
teackle herrgård i Somerset County