balans budget med en fast ränta remortgage

Beslutar att köpa ett hem är ett mycket viktigt beslut att tänka igenom. Medan de flesta experter är överens om att hyra är ingenting annat än en pengar grop, kan det vara skrämmande att köpa något så dyrt som ett hus. Att köpa ett hem med en rörlig ränta inteckning kan spara pengar inledningsvis under tider av lägre räntor. Men om räntorna börjar stiga, kan det ta beloppet av betalningen genom taket, orsakar människor att kämpa för att betala för sitt hem, och även förlora dem på grund av avskärmning. En idealisk lösning skulle vara att refinansiera med en fast ränta remortgage lån, även om räntan är något högre än den nuvarande nivån betalas. Du måste vara medveten om alla alternativ som ditt hem finansiering är något som du kommer förmodligen behandla i minst 15 till 30 år.

Under den senaste bostadsboomen när räntorna var på botten, aktiverat rörlig ränta inteckningar folk att köpa en bostad till ett överkomligt månatlig betalning. Bestämmelser byggdes in det lån som någon gång i framtiden, var detaljerna ofta olika för varje lån, skulle intresset öka om basräntan ökat. När räntorna började att eskalera, tyckte många husägare själva i fara att förlora sin lyckligt hem.

Agera snabbt, var vissa husägare kunde refinansiera sina hem och låsa in en fast ränta remortgage, med sina månatliga betalningar möjligtvis ökar något, men ändå inom räckhåll för sina resurser. Dock fortsatte vissa husägare att göra högre betalningar och snart fann sig oförmögen att göra betalningar och när de försökte att refinansiera var oförmögna att göra detta på grund av en skadad kreditvärdighet. Att gå till ett alternativt lån webbplats de kan ha möjlighet att få ett lån, men ofta med högre räntor och högre månatliga betalningar som ett straff för att missa en betalning eller två eller fyra.

Många kreditkort företag bygga in låneavtalen ytterligare påföljder som kan öka räntesatsen om husägare är sent eller har fallerat några andra förpliktelser. Till exempel, om ett kreditkortsföretag skulle rapportera en försenad betalning, kan det utlösa en räntehöjning på bostadslån, även om betalningarna alltid gjordes på tid. Många misslyckas med att läsa denna beskrivning i det ursprungliga lånet dokument och när det händer är det för sent. Med den högre skattesatsen och ökad betalningar, vissa husägare förlorar sina hem.

Oavsett hur låg betalningarna kan tyckas vara med en rörlig ränta inteckning, är det bästa med en fast ränta remortgage som husägare kan räkna med att göra samma mängd betalning varje månad för livet av lånet. Hålla ett öga på räntorna även de med mindre än perfekt kredit har chansen att få en bättre affär med en fast ränta, samt att komma ut från under andra skulder om de har möjlighet att ta eget kapital ut ur deras hus.

Det kommer att uppstå kostnader för att erhålla en fast ränta remortgage, som refinansiering hemmet kommer att vidta åtgärder liknande köper det första gången.