back-up erbjudande

På en bostadsmarknad där utmätningar har nästan blivit vanliga plats, kan lån vara mycket svårt att komma med. Långivare är mycket mer försiktiga med att uppfylla eller säger “ja” till hem låneansökningar. Om du säljer ditt hem, men på grund av den långsamma bostadsmarknaden, eller ska vi säga “ingen marknad,” du befinner dig inför avskärmning, kanske du vill överväga kort försäljning. Din långivare kommer förmodligen att vara mer öppna för en “kort försäljning” än alla de juridiska bekostnad av att gå in avskärmning.

Om du redan har fått ett brev av standard på ditt lån och ett datum som din långivare kommer att gå vidare med utestängande förfarande, behöver du inte helst till midjan. Om du har en intresserad köpare, kunde godkännandeprocessen tar upp till 30 dagar (eller kanske ännu mer på grund av de farhågor kring den ekonomiska krisen), kanske du vill samla några back-up erbjudanden.

Om det redan finns ett erbjudande att köpa eller ett försäljningsavtal upprättas och undertecknas av en köpare, du, säljaren, kan inte dumpa kontraktet för att ge plats för en back-up erbjudande som kanske verkar mer attraktiva. Du kan samla andra erbjudanden, men du kan inte acceptera en såvida den ursprungliga köparen nekas godkännande. Nu, om köparen försöker ändra något i detta kontrakt, du, säljaren, har möjlighet att överväga en av back-up erbjudanden.

Banken är inte ute efter att samla hem, de är ute efter att samla avbetalning och att ge lån som verkar “safe”, vilket innebär att potentiella köpare kommer att kunna göra betalningar. När saker är viktigt för dig i din dator, rekommenderar vi att du “backa upp”. Därför, om datorn kraschar, inte förlorar du inte alla dina viktiga dokument. Din fastighet är viktigt för dig, därför, back-up din försäljning genom att få back-up erbjuder så om det ursprungliga erbjudandet faller igenom, du har en snabb möjlighet att hjälpa till att stoppa avskärmning processen ..

När du står inför avskärmning, har du inte någon tid till midjan. Säkerhetskopiera försäljningen av ditt hem med back up anbud och du bara kan ta reda banken har “ryggen”, godkänner ett lån, och i avvaktan på avskärmning processen stoppas.