avslutande kostnader

När det blir dags för dig att köpa ett nytt hem eller refinansiera den du bor i, kan du inte glömma den avslutande kostnader.

Utgående kostnader består av högst 5% av det totala lånebeloppet, så när du sitter ner för att räkna ut din ekonomiska situation för att få ett grepp om vad du har råd med och hur många procent du kan lägga ner, glöm inte att faktor i den avslutande kostnader.

De avslutande kostnader du betalar är en engångsavgift som på något sätt kan undvikas, så var beredd att betala dem.

Utgående kostnader består av arvoden lån via ‘, avgifter escrow “, hem ägarens försäkring, titel försäkring, fastighetsskatt, egendom inspektion, bedömning avgift, etc.

Som ni kan se, kommer du att vara ansvarig för att betala en ganska vacker slant innan du ens steg fot i ditt nya hem eller ens refinansiera din befintliga.

Av hänsyn till dem refinansiering, är den avslutande kostnader vanligtvis tas ur det egna kapitalet i hemmet. Naturligtvis valet är ditt och du görs väl medvetna om detta på framsidan.

Utgående kostnaderna ibland missuppfattas av konsumenten. Det är viktigt att förstå att inte alla av avgiften s håller på att samlas av långivaren. Generellt ansökningsavgiften och lånet originering avgift gå till långivaren medan övriga kostnader fördelas till lämpliga institutioner.

Tyvärr för konsumenten, fungerar inget gratis. Så det finns inget sätt att komma runt dessa avgifter. Så var beredd att faktorn den sista kostnaden är i det scenario medan du bestämma din köpkraft.