avslöja United första finansiella – är obundet första finansiella verkligen förändrar liv

Nästan ett decennium sedan två livslånga vänner och affärspartners Skyler Witman och John Washenko lanserade Utah baserade inteckning företaget Accelerated Equity. Företaget blev mycket framgångsrikt, i praktiken, som Accelerated Equitys tredje året i näringslivet de var en av Utahs fastande växande inteckning företag. Framgången för företaget kan spåras tillbaka till långa timmar och hårt arbete presterats av Skyler och John för att ge allmänheten konkurrenskraftiga priser och de bästa villkoren på marknaden.

Som partner började märka sina kunder ackumulera skuld, var det uppenbart för dem att det var lite de kunde göra som inteckning upphovsmän för att hjälpa dem ur deras finansiella elände. Detta var inspirationen till Skyler och John för att finna lösningar.

Efter två år av forskning, började Skyler och John erbjuder sina kunder skuldminskning planer som den varannan vecka lön plan. Men de bestämde sig snart att deras kunder behövde något mer kraftfull. År 2002, är partnerna lärt av ett program som har använts i flera andra länder för att påskynda inteckning payoff. Med hjälp av dessa finansiella koncept, utvecklade de en avancerad IT-division och kontrakterade med en GE Aeronautics ingenjör för att skriva matematiska program som blev The Money Merge konto.

Och så börjar arvet från United First Financial och The Money Merge konto. The Money Merge konto är ett webbaserat program som gör det möjligt för slutanvändaren att spåra kassaflödet, avbryt intresse och påskynda deras inteckning payoff på rekordtid. Varje aktivitet i arbetet i detta program är en avsiktlig och beräknad steg i systematiskt avbryta intresse och påskynda inteckning payoff, varje del av detta program har en särskild roll för att uppnå detta slutresultat.

Vad detta betyder för den genomsnittlige amerikanen är att de nu har en möjlighet att utveckla en tydlig förståelse för värdet av sina pengar och hur det relaterar till deras största skulden … sin inteckning. Programmet fungerar som en guide eller färdplan för att påskynda betala av sina lån som inget annat innan det och ge dem en chans att ekonomisk frihet. När allt, vad skulle du göra med pengarna du inte längre att skicka till en inteckning? Det finns många svar, men en sak är säker, det är pengar du nu har möjlighet att investera någon annanstans och ytterligare förbättra din ekonomiska situation.

Genom att befria amerikaner från band inteckning, kommer United First Financial vara att ändra detta lands finansiella landskapet. Från ett land med överväldigande konsumenternas skulder och ett beroende av omedelbar tillfredsställelse, kommer detta program att ge oss alla en möjlighet att förbättra våra liv och ta på en mer ansvarsfull roll med våra pengar. Genom att kunna träda i dollarns värde att köpa denna lunch ute hela veckan eller månaden för att köpa denna bil, kommer slutanvändaren att kunna se direkt hur detta kommer att påverka deras inteckning payoff för året och till öre.

Det finns några människor där ute som matematiskt lutar som skulle lägga till att de kunde göra detta på egen hand uppnå liknande resultat. I sällsynta fall kan detta vara sant. Till exempel, om vi har pengar sammanfoga konto prognostiserar en inteckning payoff på 12 år genom att följa programmet ber, och “Mr Kalkylblad “slutar betala av sin inteckning i 12 ½ år, är jag säker på att vi alla kan enas om att detta skulle vara ett bra resultat. Men det är ytterligare 6 månaders avbetalning, om du betalar $ 2.000 per månad till din inteckning, är att $ 12.000 dollar förlorade genom att försöka detta själv, för att inte nämna de otaliga timmar hälla över kalkylblad över de 12 ½ år.

Det andra problemet för den genomsnittlige amerikanen är att vi är människor, människor blir distraherad, blir självbelåtna, är många inte väl bevandrad i matematik och ekonomi och även “Mr Kalkylblad “kommer att sakna i konsistens och få lata ibland, det är okej. Det är skönheten av pengarna Merge konto. Vi kan fortfarande ha att göra med att sitta i rusningstrafik, men vi kommer inte att behöva bry oss om exakt hur beräkningarna spela ut bakom kulisserna när vi uppdaterar programvaran.

United First Financial ger konkreta exempel på deras hemsida om hur pengarna Merge konto fungerar. Mer kan läras genom att besöka deras huvudsakliga webbplats eller följa länken nedan. Jag hoppas att du har hittat den här artikeln intressant och informativ och jag uppmuntrar att göra din forskning.

uppriktigt,

greg campbell